Vi henter og bringer din cykel GRATIS! Afhentning & Levering


Hos Brøndby Cykler tilbyder vi en professionel reparation af din cykel, uden at du behøver at løfte en finger, da vi afhenter din cykel helt gratis og levere den tilbage til dig, så god som ny.

Vi garanterer og sørger vi for,  at du både får en professionel service hele vejen. Vi prioriterer kvalitet i allerhøjeste grad, når det gælder service og cykel-produkter. Alle vores reservedele er lavet af den bedste kvalitet og købt hos de bedste leverandører i vores cykelforretning. Du som kunde får garanteret, det bedste service og professionel håndtering af din cykel både før, under og efter cykelreparationen.

Vores mobile cykelværksted afhenter cykler i Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Skovlunde, Smørum, Ishøj, Køge, Greve og hele købenshavnområdet.

Tøv endelig ikke, med at kontakte os for at høre nærmere, vi er her altid for at hjælpe dig. Vi er en cykelforhandler, hvor vi bestræber os på at give den bedste service.

I kan se vores prisliste her på de basale ting:

Tjek vores prisliste her

Hurtig CYKELREPARATION!

Er du typen, som kræver en omfattende og professionel reparation af din cykel?  Så har vi den perfekte løsning til dig.

Vores mobile cykelsmed kan altid opfylde dit behov. De varetager både de traditionelle og de mere komplicerede cykelreparationer. Disse cykelreparationer foretages altid grundigt og professionelt.

Vores mobile cykelsmed har flere års erfaring og kan reparere enhver cykel, uanset tilstanden. Vi sørger også for, at cyklerne bliver repareret inden for få dage, da vi er klar over at cyklen er et undværligt transport middel. Vi er en af de få cykelforhandler, som har et mobilt cykelværksted der henter din cykel lige fra hoveddøren. 

Hurtig Service!

Hos Brøndby Cykler garantere vi dig, en hurtig og effektiv service, uanset cyklens tilstand.

Vi afhenter, din cykel helt gratis fra din hoveddør og kører hen til vores cykelværksted i Brøndby.  Vores mobile cykelsmed har alle de rigtige  materialer og redskaber, til at få din cykel til at fungere optimalt

igen. Efter få dage hvor vores cykelsmed har brugt tid og kræfter på din cykel, vil vi levere cyklen tilbage til din hoveddør, helt gratis. Vores cykelværksted i Brøndby er den rette til jobbet, hvis du ønsker hurtig

cykelreparation, mobilt cykelværksted der henter og bringer din cykel og billig reparation af din cykel. 

Vi bestræber os på, at være hurtige og fleksible med tider. Det er i de fleste tilfælde muligt, at afhente cyklen samme dag. Leveringen af cyklen vil gennemsnitligt tage en hverdag medmindre andet skal laves.

Alle cykler køres til vores cykelforretning i Brøndby, hvor vi reparerer dem og leverer dem tilbage hurtigst muligt. Det er ligeledes muligt, at komme forbi vores cykelforretning og få tjekket din cykel.

Mobil Cykelværksted - HVOR KØRER VI?

Vi henter og levere cykler i København og omegn. Cyklerne køres til vores cykelbutik, hvor de bliver repareret og afleveret tilbage igen.

Vi kører også ud i byerne omkring Storkøbenhavn. Vi kører i området mellem Allerød, Roskilde, Køge og København. For at høre nærmere, om det er muligt at køre ud til dig skriv til os! Vi kører gratis ud til følgende byer: Brøndby, Glostrup, Rødovre, Hvidovre, Valby, Vanløse, Albertslund, Ishøj, Vallensbæk, Herlev, Ballerup, Skovlunde, Søborg og København.

Vi kører gratis ud i det markerede område til og med byerne indenfor 10km radius fra vores cykelbutik. Hvis det er udenfor 10km tages der et gebyr på 49 kr. Hver vej. Vi kører ikke udenfor disse områder.

Ønsker du at få afhentet din cykel udenfor disse områder så kontakt os.

Postnumre vi kører gratis ud til:

2620 - 2750 - 2605 - 2660 - 2600 - 2730 - 2650 - 2635 - 2200 - 2400 - 2300 - 2450 - 2100 - 2610 - 2740 - 2860 - 2500 - 2625 - 2665 - 2720

Postnumre vi kører ud til, men tager et gebyr:

2791 - 2770 - 2900 - 2820 - 2800 - 2830 - 2840 - 3500 - 3520 - 2640 - 2690 - 2850 - 2930

PRISER OG GEBYRER

OBS.

Skal cyklen afhentes udenfor disse byer tager vi et gebyr på 49 kr. Hver vej.

Er den samlede reparation under 199 kr. Tager vi ligeledes et gebyr på 49 kr.

SKRIV EN SMS ELLER RING PÅ: 93203055

For at få afhentet din cykel, eller høre nærmere om vores priser, samt detaljer om afhentning og levering, bedes du kontakte os via sms. mail eller telefonisk.

Vi står naturligvis altid til rådighed hvis der er nogle spørgsmål du skal have besvaret. 

Tjek vores prisliste her

Kontakt os på nedenstående:

MOBIL: 93203055

E-mail:Brondbycykler@hotmail.com

Telefontider.
Man-fre: 9.00-22.00
Lørdag: 9.00-22.00

Send gerne en SMS, hvis i ønsker et tilbud.