Brøndby cykler 
➞ Brugte cykler fra 799 kr

Brøndby cykler er din cykelhandler med fokus på brugte cykler. Vi istandsætter kvalitets cykler og giver dem et nyt liv med vores store ekspertise og erfaring i reparation af alle slags cykler. Vælg en istandsat brugt cykel med:

✅  Nye eller forbedrede gear

✅  Slidstærke dæk

Nye slanger

Ny kæde

Ny sadel 

Har du brug for en brugt cykel?

Se udvalget af brugte cykler her

“Vælg grønt – Vælg en brugt cykel”

Brondby Cykler er din cykelhandler, der giver nyt liv til brugte cykler. Hos os, får brugte cykler altid en ny chance. Vores udvalg er bredt, og består af alt fra brugte damecykler, brugte herrecykler, brugte racercykler og brugte mountainbikes. Så hvis du har brug for en brugt damecykel eller herrecykel til en fornuftig pris? Så kig forbi vores cykelbutik i Brøndby. Alternativt kan du se lidt af vores udvalg på hjemmesiden, mens vi også er tilgængelige på DBA lige her.

Når du handler brugt hos Brøndby cykler kan du være sikker på at cyklen er serviceret, og at den har alle de nødvendige dele. Herudover får du altid garanti med i købet. Vi istandsætter en masse cykler løbende, så vores udvalg er altid stort og skiftende. Oftest får cyklen monteret ny kæde, sadel, gear, krank, dæk og slanger. Derfor kan man være helt sikker på, at den cykel man køber en brugt cykel der er 100% funktionel. Vi er en af de få cykelhandler, som forhandler billige brugte cykler i København.

Derfor skal man vælge en brugt cykel

Mange danskere er konstant afhængig af en cykel. Hvad enten man er pendler, handler ind, tager på besøg eller bare udfører generelle gøremål, er det for mange danskere, et krav at have en cykel. Og det er der flere gode grunde til. Især folk der bor inde i byerne er mere afhængige af en cykel, da det er absolut det hurtigste transportmiddel. Men det er ikke altid lige nemt at være cyklist. Man er i konstant fare for tyveri, især i byer som København og Århus – og ofte, skal en cykel også vedligeholdes med lapninger, smørring af kæde, rengøring og meget mere.

Derfor vælger flere og flere at anskaffe sig en brugt cykel. Med en brugt cykel, får man nemlig ofte den samme oplevelse, men med langt større sikkerhed for at ens cykel ikke bliver stjålet. Udover at en cykel, der er brugt, har langt lavere sansynlighed for at blive stjålet, vil den også ofte være langt billigere. Og lige netop prisen er hvad der tiltrækker et stigende antal cyklister, mod at vælge en brugt cykel, fremfor en ny cykel. Hvis uheldet skulle være ude – og cyklen faktisk bliver hugget, vil den blot være et par tusindekroner at erstatte – og har man valgt en ”havelåge”, kan man faktisk finde en brugt cykel fra blot 799 Kr.

Sidst men ikke mindst, gør man også miljøet en tjeneste. Hos Brondby cykler tror vi på at alle cykler fortjener en ny chance. Ved at vælge en brugt cykel, skal der produceres én færre ny cykel. Det er god stil for miljøjet

Her er hvad man kan forvente om brugte cyklers stand

Vælger man en brugt cykel, kontra en ny cykel vil der selvfølgelig være forskel. Det kan man ikke komme udenom. Men forskellen er faktisk langt mindre end mange tror. Vælger man en af vores brugte cykler, kan man være sikker på at dækkene enten er nye eller undersøgte. Ligeledes skifter vi altid slangerne til nye slanger, så der er mindre chance for at blive udsat for en punktering.

Vi vælger næsten også altid at udskifte kæden. Ældre cyklers kæder kan være rustne, eller blot have spor af rust der kan give en mindre glidende fornemmelse – og ødelægge gearerne. Med en ny kæde, vil det også føles som en ny cykel, nå man træder i pedalerne.

Sadlen på en cykel, er typisk også noget som cyklister værdsætter meget. Især på en damecykel, er det ofte valgt at have en større og mere behagelig sadel. Hvis den gamle sadel er slidt eller direkte har skræmmer, er det også ofte noget vi skifter. Udover udseendet, går det nemlig ofte udover kvaliteten af ens cykeltur. Desuden kan åbne og slidte sadler ofte resulterer i et mere vådt sæde. Noget man for alvor altid vil undgå i et land som Danmark.

Er man stadig nervøs for at vælge en brugt cykel, kontra en ny cykel, bør man også vide at vi altid giver garanti på vores brugte cykler. Præcis ligesom, hvis man havde valgt en traditionel ny cykel.

Hvilken cykel bør man vælge?

En cykel er ikke bare en cykel. De bliver lavet i mange forskellige variationer, der alle har til opgave at give forskellige cyklister, lige præcis deres ønskede cykeltur. Nogle er tynde og vejer lidt, også kaldt en letvægtscykel. Andre er mere robuste og har større dæk. Alle disse har forskellige formåle, og vælges også af forskellige cykliser. Dette er bestemt også gældende ved en brugt cykel. Nedenfor har vi beskrevet de tre slags typer af cyklister, og givet vores bud på, hvilken cykel de bør vælge.

Til dem der cykler inde i byen

Hvis man bor i en storby, som f.eks København, er det vigtigt at ens cykel er sikker at køre på. Ikke nok med at der er mange biler og meget trafik, deler man også cykelstien med mange andre cyklister. Vælger man f.eks en brugt herrecykel i dette scenarie, bør man derfor også sikre sig, at man har de nødvendige remedier. Dette gælder lygter, velfungerende bremser, skridsikre pedaler og gerne også en håndbremse.  Ikke nok med at det giver bedre sikkerhed, sparrer man også sig selv for bøder.

Til dem pendler og cykler langt.

Flere vælge at pendle frem og tilbage fra arbejde deres cykel. Dette stiller dog også nogle ret hårde krav til cyklen. Den skal kunne holde til alt slags vejr og må ikke pludselig slå fra, da det for mange er deres primære transportmiddel. Her er det også en god ide at vælge en cykel der er hurtig og aerodynamisk som en brugt racercykel. På en racercykel kommer man langt hurtigere frem og tilbage, og har nemmere ved at håndtere veje der konstant går op og ned.

Til dem der cykler i terræn

I Danmark har vi meget terræn. Mange skal igennem både grus og jord på deres vej frem og tilbage, og her kræver det en cykel der kan holde til lidt mere. Her anbefaler vi klart at man går efter en brugt mountainbike (også kendt som forkortelsen mtb). Den har den fordel at dækkene er bredere og derved langt mere slidstærke overfor kompliceret terræn. Styret er også bredere og nemmere at styre. Til gengæld er de sværere at være aerodynamiske på.

Sådan håndterer man vedligeholdelse af en brugt cykel

Vælger man en brugt cykel, skal man være ligeså nænsom og omhyggelig i vedligeholdelsen som ved en ny cykel. Faktisk oplever vi, at brugte cykler og nye cykler har samme levetid, hvis man tager sig godt om dem. Start med at gøre cyklen rent ofte. Intet hjælper mere på vedligeholdelsen af en cykel, som en god cykelvask. Især i dårligt vejr, som i regnvejr, er cyklen langt mere udsat for grus, jord, støv og sten der kan skade alt fra gear til kæde. Vasker man sin cykel ofte, er der langt mindre sandsynlighed for at den går i stykker og at hele dele af cyklen skal udskiftes.

Dernæst er det altid en god ide at smøre kæden ofte. Dette hjælper ikke blot på kædens træk og glidning – men også på den generelle cykeloplevelse, når man hver dag bruger den. Husk dog på at bruge forskellig olie i sommersæsonen og vintersæsonen. I vintersæsonen bør man bruge en mere vandresistent olie til en brugt cykel, mens man i sommersæsonen bør vælge en olie som bedre kan håndtere sol og er mere resistent overfor udtørring.

Skulle uheldet være ude, står Brondby Cykler  altid til rådighed som både cykelværksted og reperatør – men også som mobil cykelsmed.

Brug for mobil cykelservice?

Vi udfører mobil cykelreparation. Vi er en cykelhandeler der henter og bringer din cykel.

Bestil mobil cykelsmed her

Brøndby Cykler din cykelhandler med omtanke for miljøet

Vi forhandler brugte kvalitets cykler og har en mobil cykelsmed der henter og bringer din cykel

miljøvenlig pakning