Cykler Karlslunde

Hvem er vi? Vi er en af de få cykelhandlere som forhandler en masse billige brugte cykler til gode priser. Hvis du ledte efter en brugt cykel eller flere brugte cykler så er du kommet til det rette sted. Hver gang du køber en brugt cykel hos os, så får du 6 måneders garanti. Vores professionelle cykelhandler Karlslunde istandsætter en hel masse brugte cykler hvert år, som får en kærlig hånd af vores professionelle cykelmekaniker. Oftest bliver der monteret ny kæde, sadel, gear, krank, dæk og slanger. Derfor kan du være sikker på at vores cykelhandler Karlslunde har genoplivet din cykel korrekt og at den virker 100% funktionelt.

Cykelbutik med fokus på brugte cykler

Vi er en af de få cykelhandlere der har en stor del fokus på brugte cykler, både brugte damecykler, brugte herrecykler og brugte børnecykler. Vi er en certificeret cykelhandler der mener, at brugte cykler skal have en chance til. Vi sælger, bytter og køber brugte cykler, det betyder at du kan komme ned til vores cykelhandler og sælge din cykel til os, men først skal vi vurdere cykel og overveje om vi vil have den. Stelnummeret bliver straks tjekket i politiets register.

** SE VORES STORE UDVALG AF BILLIGE BRUGTE CYKLER HER! **

Cykelhandler med brugte cykler Karlslunde

Hvis du virkelig vil have en god og funktionelt cykel til god pris så burde du tjekke vores hjemmeside, for der er en af de største udvalg af brugte cykler til fornuftige priser i god stand. Du kan komme ned til vores cykelhandler, vi giver gratis prøvetur på den cykel du vil have.