Mobil cykelværksted på arbejdspladsen

Vil du give din firma og dine medarbejdere en tiltrækkende mulighed? Så har vi den bedste løsning for dig. Hos os kan du få en skræddersyet løsning til din virksomhed og medarbejdere. Vi tilbyder mobilt cykelreparation til dine ansatte. Vi reparerer medarbejdernes private cykler og firmacykler. Få skræddersyet erhvervs aftale for B2B hos os. Det kan du gøre ved at sende os en mail, og bliv kontaktet af vores erhvervs ansvarlige medarbejder.

Mobil cykelservice og virksomhedsaftale

Vores cykelservice er hurtigt, simpelt, nemt og direkte med dine ansatte medarbejdere. Vi tilbyder alle form for cykelreparation til jer, skal du samle en cykel, bestille cykeldele eller få nye dæk. Få skræddersyet erhvervs aftale for B2B hos os. Det kan du gøre ved at sende os en mail, og blive kontaktet af vores erhvervs ansvarlige medarbejder.

Cykelreparation for virksomheder og firma

Vores cykelreparation sker mobilt og hurtigt, det vil sige at vi reparerer cyklen på stedet eller vi afhenter og leverer cyklen. Vi tilbyder ligeledes cykelreparation for institutioner. Få skræddersyet erhvervs aftale for B2B hos os.