Mobil Cykelsmed

Mobil Cykelsmed i københavn og omegn

Mobil cykelværksted på din adresse

Hos Brøndby Cykler tilbyder vi en professionel reparation af din cykel, uden at du behøver at løfte en finger, da vi afhenter din cykel helt gratis og levere den tilbage til dig.

Vi garanterer og sørger for, at du får en professionel service hele vejen. Vores mobile cykelsmed afhenter cykler i Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Ishøj, Vallensbæk og Albertslund

Tøv endelig ikke, med at kontakte os for at høre nærmere, vi er her altid for at hjælpe dig. I kan se vores prisliste her på de basale ting:

Mobil Cykelværksted – HVOR KØRER VI?

Vi henter og levere cykler i Københavns omegn. Cyklerne køres til vores cykelbutik, hvor de bliver repareret og afleveret tilbage igen.

Vi kører gratis ud til Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Ishøj, Vallensbæk og Albertslund.

Ønsker du at få afhentet din cykel udenfor disse områder fx, hvis du ønsker en mobil cykelsmed i København så kontakt os.

PRISER OG GEBYRER

OBS. Skal cyklen afhentes udenfor disse byer tager vi et gebyr fra kr. 98,-

Vi tager ligeledes et gebyr på kr. 98,- når den samlede reparation er under kr. 249,-

Mobil Cykelværksted gjort nemt – SEND EN SMS TIL: 93 20 30 55

For at få afhentet din cykel, eller høre nærmere om vores priser, samt detaljer om afhentning og levering, bedes du kontakte os via SMS, mail eller telefonisk.

​Vi står naturligvis altid til rådighed hvis der er nogle spørgsmål du skal have besvaret.

Hvornår kan et mobil cykelværksted være handy?

​Er du typen, som kræver en omfattende og professionel reparation af din cykel? Så har vi den perfekte løsning til dig.

Vores mobile cykelsmed kan altid opfylde dit behov. De varetager både de traditionelle og de mere komplicerede cykelreparationer. Disse cykelreparationer foretages altid grundigt og professionelt.

Vores mobile cykelsmed har flere års erfaring og kan reparere enhver cykel, uanset tilstanden. Vi sørger også for, at cyklerne bliver repareret inden for få dage, da vi er klar over at cyklen er et undværligt transport middel. Vi er en af de få cykelforhandler, som har et mobilt cykelværksted der henter din cykel lige fra hoveddøren.

Vores mobile cykelsmed har alle de rigtige materialer og redskaber, til at få din cykel til at fungere optimalt igen. Efter få dage hvor vores cykelsmed har brugt tid og kræfter på din cykel, vil vi levere cyklen tilbage til din hoveddør, helt gratis. Vores cykelværksted i Brøndby er den rette til jobbet, hvis du ønsker hurtig cykelreparation, et mobilt cykelværksted der henter og bringer din cykel og billig reparation af din cykel.

Vi bestræber os på, at være hurtige og fleksible med tider. Det er i de fleste tilfælde muligt, at afhente cyklen samme dag. Leveringen af cyklen vil gennemsnitligt tage en hverdag medmindre andet skal laves.

Vores Blog – her finder du tips & tricks samt nyheder fra os

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Brøndby Cykler din cykelhandler med omtanke for miljøet

Forhandler af brugte cykler og mobil cykelsmed

miljøvenlig pakning