Brugte herrecykler

Brugt herrecykel fra 899 DKK

Vi har altid mere end 50 brugte cykler på lager

Vi har dog rigtig travlt og da de løbende bliver solgt fremgår de ikke på siden. Se dog et udpluk af vores udvalg længer nede

Brugte herrecykler

Vores erfaring siger dog, at cyklerne bliver solgt ret hurtigt. Vi opdaterer derfor løbende vores udvalg og sortiment. Det er derfor altid en god ide at tage forbi vores butik og se vores kæmpe udvalg. Vores cykler er altid servicerede og istandsat. De kommer derudover med 6 måneder GARANTI.

Billige brugte herrecykler behøver ikke at være dårlige

En udbredt myte er, at brugte herrecykler er dårlige cykler, som ofte skal til reparation og går i stykker. Tankegangen kommer nok i takt med at det kan gælde for brugte biler. Tankegangen kan dog ikke appliceres over brugte cykler, både fordi en cykel har ikke alverdens mekaniske dele og fordi at vi tilbyder både garanti og udskifter delene.  Af den grund, er der ikke så meget der kan gå i stykker. Herudover så istandsætter vi altid cyklerne. Vi får altid cyklens historie, at vide og ved derfor om evt. styrt og skader ved cyklen, som måske ikke er synlige. Vi har derfor god mulighed for at istandsætte cyklen på bedste vis. Nogle gange skal den brugte cykel blot have en ny kæde, noget olie og nyt gear og på den måde bliver den god som ny. Du gør både en forskel for miljøet i og med, at vi ikke spilder resourcer, og fordi at en cykel er mere miljøvenlig end andre former for transport. Kom ned i butikken og se vores udvalg.

brugt herrecykel i lyseblå - everton
brugt herrecykel i sort - racer cykel stil
brugt herrecykel i lysegrå - avenue racerstil

Brugte herrecykler i København

Vi tilbyder et stort og bredt sortiment af brugte cykler til billige penge. Du kan se et udpluk og et eksempel af vores cykler på siden her, men vores fulde sortiment kan kun ses i butikken. Den primære grund til, at vi sælger så mange brugte cykler er, fordi at vores cykler virkelig er bang for the buck. Man får altså meget værdi for lidt penge. Skal du og købe en splinterny cykel kan du hurtigt komme af med et par tusinde og i enkelte tilfælde flere tusinde kroner. Men når du køber en brugt herrecykel her, så sparer du stort mens du samtidig får en istandsat cykel, som er klar til lange og gode ture med dig. Vores medarbejdere er uddannede og kan også rådføre dig i, hvordan du bedst muligt kan passe på cyklen. Herudover så er reparation lidt billigere, hvis du køber cyklen fra os. HUSK VORES 6 MÅNEDERS GARANTI – Vi glæder os til at se dig i butikken.  

Her kan du se nogle af vores brugte damecykler

brugt herrecykel M3K i hvid og lyseblå
brugt herrecykel i københavn. Sort farve i model vonbackhaus 2034
brugt herrecykel i lyse grøn - raleigh sidor model
brugt herrecykel centurion i grå og blå
brugt herrecykel i mørke grøn - jupitet
brugt herrecykel vonbackhaus

Vores Blog – her finder du tips & tricks samt nyheder fra os

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Brøndby Cykler din cykelhandler med omtanke for miljøet

Forhandler af brugte cykler og mobil cykelsmed

miljøvenlig pakning