Mobilt cykelværksted

Søger du et mobilt cykelværksted? Det kan eksempelvis være, hvis du er på udkig efter mindre reparationer som en knækket pedal, udskift brækkede tandhjul eller større reparationer som tilpasning af gear, udskiftning af et brudt ege eller endda en større reparation af hele cyklen på din egen adresse. Så er vi den det mobilt cykelværksted som er den rette til jobbet; vi er her for at sikre, at din cykel virker som den skal og så du kan nyde at sidde hjemme og slappe af mens cyklen bliver fixet af vores mobilt cykelværksted. Vi køre ud til dig, så du slipper for at skulle pakke cyklen ind i bilen eller trække den hele vejen evt. via offentligt transport. Slip for besværet og vælg vores mobile cykelværksted!

Vores teknikere har mange års erfaring, de er højtuddannede og kan håndtere alle former for reparationer, der kan foretages på en cykel. Helt simpelt er vi eksperter i cykler på vores cykelværksted Brøndby.

** LÆS MERE OM CYKELVÆRKSTED PÅ DIN ADRESSE HER! ** 

Mobilt cykelværksted på din adresse!

Hos Brøndby Cykler tilbyder vi en professionel reparation af din cykel, uden at du behøver at løfte en finger, da vi afhenter din cykel helt gratis og levere den tilbage til dig, så god som ny.

cykelværksted

** SKRIV EN SMS ELLER RING PÅ: 93203055 **

Vi garanterer og sørger vi for,  at du både får en professionel service hele vejen. Vi prioriterer kvalitet i allerhøjeste grad, når det gælder service og cykel-produkter. Alle vores reservedele er lavet af den bedste kvalitet og købt hos de bedste leverandører. Du som kunde får garanteret, det bedste service og professionel håndtering af din cykel både før, under og efter reparationen.

** LÆS MERE OM CYKELVÆRKSTED PÅ DIN ADRESSE HER! ** 

Vi kører ud til Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Skovlunde, Smørum, Ishøj, Køge, Greve og hele Københavns området. 

Mobilt cykelværksted hele København omegn

Vi forpligter os til at udføre arbejde rigtigt første gang og hver gang du besøger os eller at vi køre ud til dig. Besøg vores cykelshop, eller meget bedre endnu, tag din cykel med dig, når du besøger vores cykelværksted, så vi både kan se og samtidig få adgang til de reparationer, der skal udføres på din cykel. Vi vil give dig et gratis prisskøn for det arbejde, der skal udføres, inden arbejdet påbegyndes.

Har du besvær med at tage cyklen med dig? Så vælg vores mobilt cykelværksted løsning, og vi kommer ud til dig! Helt gratis i Københavns omegn.

Vi vil altid teste cyklen, før vi levere den tilbage til dig. Dette gøres for at sikre, at hvert problem er blevet korrekt identificeret og fikset. Vi vil altid møde og bestræbe os på at overgå dine forventninger – det har du vores ord.

Vores reparationspakker består af multi- og singlegear, justering af bremser, derailleurgear, styring, hjulbalancering, rengøring af cyklen, smøring af kæderne og meget mere.

Du får din cykel tilbage med forbedret ydeevne og hastighed. Vi har specialister til enhver cykel.