Mobil cykelsmedmobil cykelsmed

Hvorfor mobil cykelsmed? Det kan være hvis du er på udkig efter mindre reparationer som en knækket pedal, udskift brækkede tandhjul eller større reparationer som tilpasning af gear, udskiftning af et brudt ege eller endda en større reparation af hele cyklen? Så er vi den mobile cykelsmed som er den rette til jobbet; vi er her for at sikre, at din cykel virker som den skal og så du kan nyde hver eneste tur du tager når du vælger vores mobil cykelsmed service.

Vores teknikere har mange års erfaring, de er højtuddannede og kan håndtere alle former for reparationer, der kan foretages på en cykel. Helt simpelt er vi eksperter i cykler med vores mobil cykelsmed service.

Mobil cykelsmed på din adresse!

Hos Brøndby Cykler tilbyder vi en professionel reparation af din cykel, uden at du behøver at løfte en finger, da vi afhenter din cykel helt gratis og levere den tilbage til dig, så god som ny.

Vi henter og levere cykler i København og omegn. Cyklerne køres til vores cykelbutik, hvor de bliver repareret og afleveret tilbage igen.

Vi kører også ud i byerne omkring Storkøbenhavn. Vi kører i området mellem Allerød, Roskilde, Køge og København. For at høre nærmere, om det er muligt at køre ud til dig skriv til os! Vi kører gratis ud til Brøndby, Brønshøj, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Skovlunde, Ishøj, Vanløse, Valby, Vallensbæk, Albertslund, Søborg og Frederiksberg og resten af København.

Vi kører gratis ud i det markerede område til og med byerne indenfor 10km radius fra vores cykelbutik. Hvis det er udenfor 10km tages der et gebyr på 49 kr. Hver vej. Vi kører ikke udenfor disse områder.

Ønsker du at få afhentet din cykel udenfor disse områder så kontakt os.

** SKRIV EN SMS ELLER RING PÅ: 93203055 **

Vores forpligtelse 

Vi forpligter os til at udføre arbejde rigtigt første gang og hver gang du besøger os. Besøg vores cykelshop, eller meget bedre endnu, tag din cykel med dig, når du besøger vores cykelværksted Brøndby, så vi både kan se og samtidig få adgang til de reparationer, der skal udføres på din cykel. Vi vil give dig et gratis prisskøn for det arbejde, der skal udføres, inden arbejdet påbegyndes.

Om vores afhentning og levering

Vi vil altid teste cyklen, før vi levere den tilbage til dig. Dette gøres for at sikre, at hvert problem er blevet korrekt identificeret og fikset. Vi vil altid møde og bestræbe os på at overgå dine forventninger – det har du vores ord.

Vores reparationspakker består af multi- og single speed cykel tjenester, justering af bremser, derailleurgear, styringstjenester, beslag, hjulbalancering, rengøring af cyklen og smøring af kæderne.

Du får din cykel tilbage med forbedret ydeevne og hastighed. Vi har specialister til enhver cykel.