Mobil cykelsmed København

mobil cykelsmed københavn

Brøndby Cykler er din mobile cykelsmed i København! Det betyder at du ikke behøver at løfte en finger, da vi afhenter din cykel helt gratis og levere den tilbage til dig, så god som ny.

** LÆS MERE OM GRATIS HENT & BRING SERVICE HER **

Hurtig mobil cykelsmed i København

Når du vælger Brøndby Cykler som din mobile cykelsmed, vil du opleve, at der er en hurtig leveringstid for din cykelreparation. Vi vil på forhånd altid komme med et skøn over, hvor meget din reparation vil koste, og give dig en dato for hvornår vi kan komme og hente den, samt hvor hurtigt du vil den tilbage igen, i tip top stand. Vi prøver så vidt som muligt at få al den nødvendige information fra dig, som vi skal bruge, men du er også meget velkommen til at spørge ind til vores mobil cykelsmed København, for at forventningsafstemme med alle de bekymringer, du måtte have, når det kommer til din cykel og vores service.

Hvortil i København kører vores mobil cykelsmed service?

Vi henter og levere cykler i København og omegn. Cyklerne køres til vores cykelbutik, hvor de bliver repareret og afleveret tilbage igen.

Vi kører også ud i byerne omkring Storkøbenhavn. Vi kører i området mellem Allerød, Roskilde, Køge og København. For at høre nærmere, om det er muligt at køre ud til dig skriv til os! Vi kører gratis ud til Brøndby, Brønshøj, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Skovlunde, Ishøj, Vanløse, Valby, Vallensbæk, Albertslund, Søborg og Frederiksberg og resten af København.
Skal cyklen afhentes udenfor disse byer tager vi et gebyr på 49kr hver vej. Er den samlede reparation under 199kr tager vi ligeledes et gebyr på 49kr.

Vi kører gratis ud i det markerede område til og med byerne indenfor 10km radius fra vores cykelbutik. Hvis det er udenfor 10km tages der et gebyr på 49 kr. Hver vej. Vi kører ikke udenfor disse områder.

Ønsker du at få afhentet din cykel udenfor disse områder så kontakt os.


SKRIV EN SMS ELLER RING PÅ: 93203055

For at få afhentet din cykel, eller høre nærmere om vores priser, samt detaljer om afhentning og levering, bedes du kontakte os via sms. mail eller telefonisk.

Vi står naturligvis altid til rådighed hvis der er nogle spørgsmål du skal have besvaret. 

Tjek vores prisliste her

Kontakt os på nedenstående:

MOBIL: 93203055

E-mail: Info@brondbycykler.dk

Telefontider.
Man-fre: 9.00-19.00
Lørdag: 9.00-15.00

Send gerne en SMS, hvis i ønsker et tilbud.

Vores fokus på mobil reparation af cykler i København

Vi sælger mange brugte cykler, men vi reparerer dem også og sørger for, at de er holdbare. Brugte cykler sælges med tre måneders garanti. Vi giver også et nært skøn over de samlede omkostninger ved reparation og giver dig en bestemt dato, hvor cyklen vil blive repareret og være klar til tilbagelevering.

Vores velrenommerede og kundeorienterede cykelbutik vil altid yde den bedste service til alle vores kunder, om du er på udkig efter en ny eller brugt cykel, cykeltilbehør eller søger en mobil cykelsmed i København. Vi vil altid sørge for, at der vil taget godt hånd om hver eneste kunde, vi servicere. Vi har altid alt i cykler og relaterede produkter til både mænd og kvinder, store som små. Hvis du holder disse faktorer op, kan du nemt finde fornuften i at besøge Brøndby Cykler!
Afslutningsvis har vores fagfolk en trofast forpligtelse til at yde deres bedste, samtidig med at kunder og medarbejdere håndteres med respekt.