Brugte cykler i Hvidovre

Brøndby Cykler er en cykelhandler som sælger brugte cykler Hvidovre, som er meget stolt over vores kundeservice og stræber efter at have den bedste kundeservice som muligt. Du ved, at du er i en god cykelbutik Hvidovre, hvis du kort efter du er trådt ind ad døren bliver mødt af en let identificerbare medarbejderne, der har masser af tid til at vejlede dig, og hvis der er et godt udvalg af varer og det er nemlig den oplevelse vi yder hos os. Brug tid på at snakke med personalet når du besøger vores cykelforhandler Hvidovre; de vil være en glimrende kilde til information så du kan finde den helt rigtige cykel. Vores kundeservice står også klar til at inspicere din cykel hvis du blot ønsker en cykel reparation billigt.

Vi afhenter og leverer dine cykler i Hvidovre gratis

Vi er en cykelforhandler, som tilbyder en professionel reparation af din cykel, uden at du behøver at løfte en finger, da vi afhenter din cykel helt gratis og levere den tilbage til dig, så god som ny.

Vi garanterer og sørger vi for,  at du både får en professionel service hele vejen. Vi prioriterer kvalitet i allerhøjeste grad, når det gælder service og cykel-produkter. Alle vores reservedele er lavet af den bedste kvalitet og købt hos de bedste leverandører. Du som kunde får garanteret, det bedste service og professionel håndtering af din cykel både før, under og efter reparationen.

Cykelreparation på din adresse

Vi kører også ud i byerne omkring Storkøbenhavn. Vi kører i området mellem Allerød, Roskilde, Køge og København. For at høre nærmere, om det er muligt at køre ud til dig skriv til os! Vi kører gratis ud til Brøndby, Brønshøj, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Skovlunde, Ishøj, Vanløse, Valby, Vallensbæk, Albertslund, Søborg og Frederiksberg og resten af København.

Ønsker du at få afhentet din cykel udenfor disse områder så kontakt os.

OBS.

Skal cyklen afhentes udenfor disse byer tager vi et gebyr på 49 kr. Hver vej.

Er den samlede reparation under 199 kr. Tager vi ligeledes et gebyr på 49 kr.


SKRIV EN SMS ELLER RING PÅ: 93203055

For at få afhentet din cykel, eller høre nærmere om vores priser, samt detaljer om afhentning og levering, bedes du kontakte os via sms. mail eller telefonisk.

Vi står naturligvis altid til rådighed hvis der er nogle spørgsmål du skal have besvaret. 

Tjek vores prisliste her

Kontakt os på nedenstående:

MOBIL: 93203055

E-mail: Info@brondbycykler.dk

Telefontider.
Man-fre: 9.00-19.00
Lørdag: 9.00-15.00

Send gerne en SMS, hvis i ønsker et tilbud.