Cykelhandler i Herlev

En cykelhandler Herlev kan tilbyde dig en god mobil cykelsmed, som faktisk er en god aftale for dig, fordi du får alle de funktioner og muligheder der findes ved en ny cykel, men til en mindre pris hos en cykelhandler Herlev. Vores cykelhandler har en mobil cykelsmed, hvor vi opkøber disse med alle de nødvendige papirer og med et stelnummer der stemmer overens. Det skal også siges, at hos vores cykelhandler Herlev garantere vi dig, at cyklen ikke har været involveret i en ulykke eller forbrydelse overhovedet. Vores cykelhandler har en god garanti ordning som følger 6 måneder garant hos vores cykelhandler Herlev.

Søger du cykelbutik i Herlev:

For nogle mennesker er det drømmen om at tage forbi en cykelhandler Herlev og købe en ny cykel, mens der på den anden side er folk, der foretrækker at tage til en cykelhandler i nærheden, fordi de ikke ønsker at bruge for mange penge ved at ringe til mobil cykelsmed. Nye cykler er dyre, og når du begynder at tænke på at købe dem, er du fanget i et tankekaos over de mangler valgmuligheder som en cykelhandler i Herlev kan fortælle dig om. Men du kan få fingrene i en mobil cykelsmed ved at betale blot halvdelen af pengene der skal ligges til en ny cykel. Men hos vores cykelhandler Herlev kan du spare helt op til 70-80% af nyprisen! Prisen på en mobil cykelsmed fastsættes ved kun at se på deres tilstand og kilometertal. Dem, der kun foretrækker at tage til ringe til en mobil cykelsmed, kan komme i kontakt med butikken ved at besøge vores fysiske cykelbutik i Brøndby eller her på vores hjemmeside under menupunktet.

Postnumre Gratis.png


Mobil cykelsmed i Herlev:

Vi henter og levere cykler i København og omegn. Cyklerne køres til vores cykelbutik, hvor de bliver repareret og afleveret tilbage igen.

Vi kører også ud i byerne omkring Storkøbenhavn. Vi kører i området mellem Allerød, Roskilde, Køge og København. For at høre nærmere, om det er muligt at køre ud til dig skriv til os! Vi kører gratis ud til Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Ishøj, Vanløse, Vallensbæk og Albertslund.

Ønsker du at få afhentet din cykel udenfor disse områder så kontakt os.

OBS.

Skal cyklen afhentes udenfor disse byer tager vi et gebyr på kr. 98,- 

Vi tager ligeledes et gebyr på kr. 98,- når den samlede reparation er under kr. 249,-


Billig cykelreparation i Herlev 

Afhængig af problemet eller fejlen, kan du forespørge vores mobil cykelsmed Herlev om vores grundlæggende services, mellemliggende services eller avancerede reparationer ud over ordinære cykel reparations opgaver. Mens den grundlæggende cykel reparation service dækker visuel kontrol af eger, kontrol og justering af bremserne, indebære den mellemliggende service indeksering af gear, kontrol af dæk for slidbane klædning, tjek og spænd af hjul og så videre. Den avancerede service dækker på den anden side over en fuldstændig kontrol, rengøring og gen-fedtning af alle komponenter, tjek af hjul, gearindeksering, rensning af rammer osv. For mere information om vores mobil cykelsmed Herlev udbudt af Brøndby Cykler, bør du venligst henvende dig til os. Et godt tidspunkt på året hvor du ønsker en billig cykelreparation Herlev ville være i vinterhalvåret. I højsæsonen kan cykelbutikkerne være fyldt og underbemandede, og du kan muligvis ikke få en tid til en billig cykelreparation Herlev og der kan opstå længere ventetider på cykelreparation end hvis du havde været ud i bedre tid. Dette er ikke oplagt hvis du har brug for en hurtig og billig cykelreparation Herlev, hvis vejret eksempelvis er blevet meget godt, bilen er brudt sammen og der skal cykles på arbejde, eller hvis du blot har savnet friheden og fordelene ved at cykle. Brøndby cykler servicere og foretager billig cykelreparation Herlev hele året rundt, så kom ind og få din cykel repareret i god tid.