Cykelhandler Lyngby

Har du søgt efter cykelhandler Lyngby? Så er du kommet til det rette sted. Vi er en af de få cykelhandlere i København, som afhenter og leverer cykler i din område helt gratis, uden renter og gebyrer. Vi afhenter, reparerer, tjekker, godkender og afleverer den tilbage på din adresse, uden at du behøver at løfte en finger. Det eneste du behøver at gøre er, at sende dine oplysninger om cyklen og om din adresse, navn og telefonnummer. Vi reparerer altid din cykel med service og glæde.

Mobil cykelsmed Lyngby

Er din cykel kommet til skade? Vores professionel cykelmekaniker kan reparere din cykel, uden at du behøver, at gøre så meget. Vores mobil cykelsmed Lyngby står altid til rådighed til dig, ring eller send en SMS til vores mobil cykelsmed, så kommer vi lige så snart vi har muligheden. Hvis du har brug for noget nyt tilbehør til din cykel, så bare sig til.

Vi afhenter og leverer cyklen på adressen

Vi henter og levere cykler i København, Lyngby og omegn. Cyklerne køres til vores cykelsmed, hvor de bliver repareret og afleveret tilbage igen.

Vi kører også ud i byerne omkring Storkøbenhavn. Vi kører i området København. For at høre nærmere, om det er muligt at køre ud til dig skriv til os! Vi kører gratis ud til Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Ishøj, Vanløse, Vallensbæk og Albertslund.

Cykelbutik Lyngby: SKRIV EN SMS ELLER RING PÅ: 93203055

For at få afhentet din cykel, eller høre nærmere om vores priser, samt detaljer om afhentning og levering Lyngby, bedes du kontakte os via sms. mail eller telefonisk.

Vi står naturligvis altid til rådighed hvis der er nogle spørgsmål du skal have besvaret.

Vil du vide mere om vores mobil cykelsmed? Klik her!

Billig cykelreparation Lyngby

Vores cykelmekaniker istandsætter masser af brugte cykler hvert år, som betyder at han kan reparerer endu flere kundecykler hvert eneste år. Vi giver dig gode tilbud og vi giver dig 6 måneders garanti. Hvis der sker din cykel noget, sørger vi for at den bliver fixet.