Cykelforhandler I ALBERTSLUND

Søger du en billig brugt-cykelforhandler på Amager? Så kan det være du skal have fat i Brøndbycykler. Ring til os eller send os en sms, vi har altid et stort udvalg af cykler på lager
Ring på 93203055Eller send en sms

Cykelforhandler i albertslund

Er cyklen gået i stykker og har du brug for en cykel reparation? Heldigvis for dig opererer Brøndbycykler i store dele på sjælland. Vi er altså lige så gode som en lokal cykelforhandler i Albertslund? Vi kører med et koncept, vi kalder mobil cykelsmed. Konceptet går ud på, at vi afhenter din cykel på din adresse, fx hvis du er i Albertslund også reparerer vi den i vores værksted, hvorefter vi afleverer den tilbage til på din adresse. Du kan benytte dig af vores service, hvad enten det gælder mindre reparationer som fx. en knækket pedal, udskiftning af brækkede tandhjul eller større reparationer som fx. tilpasning af gear, udskiftning af hjul etc. Vi har hjulpet en del i albertslund området, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Der er altså ingen grund til at tage til en cykelforhandler i albertslund. 

Vi er her for, at din cykel virker som den skal og føles som ny. Studier viser at bruge en cykel som transportmiddel er en af de bedste beslutninger man kan tage. Det gælder både i forhold til miljøet, men i særdeleshed også for ens egen sundhed og velvære. At cykle er nemlig det transportmiddel, der gør dig mest glad. 

Vores cykel teknikere har mange års erfaring med at reparation af cykler, hvad enten det gælder mindre eller større reparationer. De er eksperter inden for feltet. Vi reparerer også mange brugte cykler, hvorefter vi sælger brugte cykler i hele København.

Cykelreparation i albertslund

Hos Brøndby Cykler tilbyder vi en professionel reparation af din cykel, uden at du behøver at løfte en finger, da vi afhenter din cykel helt gratis og leverer den tilbage til dig, i en stand, der kun kan beskrives som så god som ny.

** SKRIV EN SMS ELLER RING PÅ: 93 20 30 55 **

Vi garanterer og sørger vi for,  at du får professionel service hele vejen. Vi prioriterer kvalitet i allerhøjeste grad, når det gælder service og cykelprodukter. Alle vores reservedele er af den bedste kvalitet og købt hos de bedste leverandører. Du som kunde er garanteret, den bedste service og en professionel håndtering af din cykel både før, under og efter reparationen.

Vi kører ud til bl.a. Albertslund, Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Skovlunde, Smørum, Ishøj, Køge, Greve og andre dele af Københavns området.

SKRIV EN SMS ELLER RING PÅ: 93203055

For at få afhentet din cykel, eller høre nærmere om vores priser, samt detaljer om afhentning og levering, bedes du kontakte os via sms. mail eller telefonisk.

Vi står naturligvis altid til rådighed hvis der er nogle spørgsmål du skal have besvaret. 

Tjek vores prisliste her

Kontakt os på nedenstående:

MOBIL: 93203055

E-mail: Info@brondbycykler.dk

Telefontider.
Man-fre: 9.00-19.00
Lørdag: 9.00-15.00

 

Send gerne en SMS, hvis i ønsker et tilbud.