Cykelforhandler I BALLERUP

Søger du en billig brugt-cykelforhandler på Amager? Så kan det være du skal have fat i Brøndbycykler. Ring til os eller send os en sms, vi har altid et stort udvalg af cykler på lager
Ring på 93203055Eller send en sms

Cykelforhandler i ballerup

Nu er det slut med at lede efter en cykelforhandler i ballerup. Brøndby cykler henter nemlig cykler på mange dele af sjælland, hvorefter vi reparerer dem og afleverer dem i bedste stand. Det er det koncept vi kalder mobil cykelsmed, og det fungerer OGSÅ hvis du er i Ballerup. Nogle gange kan det dog bedre betale sig at skrotte sin cykel og købe en ny. Hvis du er kommet til det stadie, så kan du altid tjekke vores brugte cykler ud. Vi opkøber nemlig en del cykler og istandsætter dem. Vi giver også rabat ved køb af en brugt cykel, når du giver din egen ødelagte cykel i bytte. Det er især fordelagtigt, da en “ny” cykel kan være ret dyr.

Mobil cykelsmed i Ballerup

Foroven kan du se en lille illustration af, hvordan konceptet med mobil cykelsmed er. Vi afhenter altså din cykel, så du ikke behøver at tage til en cykelforhandler i Ballerup. Derefter så tager vi denne cykel til værktstedet, hvorefter vi reparerer den og ordner alle de fejl der måtte være på den. Når den er 100% klar, så afleverer vi den tilbage til dig i bedste stand. Du behøver altså ikke at løfte en finger eller gøre noget som helst, andet end at kontakte os på telefon: 93 20 30 55.

Du kan også tage ned i vores butik og se udvalget af brugte cykler. Vi opkøber nemlig en masse ødelagte brugte cykler, hvorefter vi bruger flere timer på reparation af disse. Oftest bliver de lige så flotte og funktionelle som spritnye cykler. Det kan derfor måske bedre betale sig, at sælge din ødelagte cykel og købe en af vores istandsatte cykler. Der medfølger nemlig også en god garanti, når du handler med brugte cykler hos os.

Mobil cykelsmed ikke kun i Ballerup

Vi henter og leverer cykler i København og omegn. Cyklerne køres til vores cykelbutik, hvor de bliver repareret og afleveret tilbage igen.
Vi kører også ud i byerne omkring Storkøbenhavn. Vi kører i området mellem Allerød, Roskilde, Køge og København. For at høre nærmere, om det er muligt at køre ud til dig skriv til os! Vi kører gratis ud til Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Ishøj, Vanløse, Vallensbæk og Albertslund.
OBS.
Skal cyklen afhentes udenfor disse byer tager vi et gebyr på kr. 98,-
Vi tager ligeledes et gebyr på kr. 98,- når den samlede reparation er under kr. 249,-

SKRIV EN SMS ELLER RING PÅ: 93203055
For at få afhentet din cykel, eller høre nærmere om vores priser, samt detaljer om afhentning og levering, bedes du kontakte os via sms. mail eller telefonisk.
Vi står naturligvis altid til rådighed hvis der er nogle spørgsmål du skal have besvaret.
Mange af de bedste billige cykelsmede vil give dig et gratis tilbud for deres services, som vi selvfølgelig også gør, hvortil vi også garantere dig et professionelt udarbejdet job på din cykel. Vi kan være din leverandør, som er anerkendt, udfører arbejdet til tiden og er serviceminded!