Cykelforhandler i Høje taastrup

Søger du en billig brugt-cykelforhandler i Høje Taastrup? Så kan det være du skal have fat i Brøndbycykler. Ring til os eller send os en sms, vi har altid et stort udvalg af cykler på lager
Ring på 93203055Eller send en sms

Cykelhandler i Høje Taastrup

Budgettet kan ikke altid lige holde til, at man kan gå ned til cykelforhandleren og få købt en ny cykel, fordi ens egen er i stykker. Men hos os i Taastrup har vi faste lave priser og står altid klar med en hjælpende hånd. Vi kører derudover med et smart koncept, der går ud på, at vi henter din ødelagte cykel, på en hvilken som helst adresse, fixer de ødelagte dele og aflevere den tilbage, hvor den blev hentet. Dette er mindst ligeså effektivt, og super behjælpeligt for dig, som har en en masse at se til, og derfor ikke kan finde tid til at sætte cyklen af hos den lokale cykelforhandler.

Mobil cykelsmed i Høje Taastrup

Er du på udkig efter nogle der kan hjælpe med helt små reparationer såvel som store, så er vi de helt rette for dig. Hos os fokuserer vi på, at din cykel bliver grundigt gennemtjekket og behandlet for eventuelle fejl og mangler, så du kan få så meget værdi for pengene som muligt. Vi er her for, at sikre, at din cykel virker som den skal, alt imens du kan fortsætte med hverdagens pligter. Du slipper for alt besværet ved at pakke cyklen ind i bilen, slæbe den afsted mod cykelhandleren, og finde tid til at hente den igen.

Vi har teknikere med mange års erfaring indenfor dette område, så frygt ej udfordringerne der nu er med din cykel. Vi er her for at hjælpe og kan håndtere alle former for reparationer, der nu kan foretages på en cykel.

Cykelforhandler med billige cykler og billig cykelreparation i Høje Taastrup

For at finde ud af hvilken service netop din cykel har brug for, er du altid velkommen til at
henvende dig, og finde mere ud af vores grundlæggende services, mellemliggende services eller avancerede services, ved enten at ringe eller lægge en besked.

Mens vores grundlæggende cykel reparation omfatter opgaver såsom visuel kontrol af eger samt kontrol og justering af bremserne, dækker den mellemliggende service opgaver som indeksering af gear, kontrol af dæk for slidbane klædning, tjek og spænd af hjul mm.
Den avancerede service dækker derimod lidt større opgaver og omfatter en fuldstændig kontrol, rengøring og gen-fedtning af alle komponenter, tjek af hjul, gearindeksering, rensning af rammer mm.

** SKRIV EN SMS ELLER RING PÅ: 93203055 **

Mobil cykelsmed til din adresse!

Vi både henter og levere cykler i København og omegn, som køres til vores værksted og bliver repareret på bedste vis. Vi garanterer og sørger for, at du får en god oplevelse og en professionel service igennem hele processen.

Vi kører derudover også ud i byerne omkring Storkøbenhavn, såsom området mellem Allerød, Roskilde, Køge og København.
Er du i tvivl om din cykel kan afhentes på netop din adresse, er du mere end velkommen til at ringe eller lægge en besked hos os.

Vi kører gratis ud til Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Høje Taastrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Skovlunde, Smørum, Ishøj, Køge, Greve, Vanløse, Vallensbæk og Albertslund.