Cykelforhandler i Rødovre

Søger du en billig brugt-cykelforhandler i Rødovre? Så kan det være du skal have fat i Brøndbycykler. Ring til os eller send os en sms, vi har altid et stort udvalg af cykler på lager
Ring på 93203055Eller send en sms

Cykelforhandler i Rødovre

Rækker budgettet ikke lige til at betale for en hélt ny cykel, nu hvor din egen er gået i stykker? Så frygt ej. Hos os i Brøndby cykler kører vi nemlig med konceptet mobil cykelsmed, som foregår ved, at vi kommer og henter og leverer din cykel tilbage helt gratis! Derved slipper du for alt besværet med at finde en lokal cykelforhandler og finde tid til at slæbe din cykel frem og tilbage. Vi gør hele arbejdet for dig, og kører med gode faste lave priser på både cykler og cykelreparationer.

Har du brug for en cykelforhandler i Rødovre

Uanset hvor din cykel står stille, er det eneste du skal foretage dig et opkald til vores mobil cykelsmed, som vil komme ud og hente din cykel, hvorefter den vil blive kørt til vores værksted. Vores teknikere fokuserer på, at de cykler, vi får ind får den bedste behandling og bliver repareret helt korrekt. Alle delene på cyklen vil bliver undersøgt og behandlet for eventuelle fejl og mangler. Vi går ned til de helt små detaljer og leverer din cykel tilbage i bedste stand. Alt imens, du kan læne dig tilbage og foretage dig præcis hvad du vil, for så snart vi er færdige og cyklen er klargjort, vil den være tilbage på den adresse du ønsker!.

Vi kører ud til din adresse helt gratis!

Vi både henter og levere cykler i København og omegn. Derudover kører vi også ud i byerne omkring Storkøbenhavn såsom Allerød, Roskilde, Køge og København.
Er du i tvivl om vi kører ud til netop din adresse eller ønsker du hjælp uden for disse områder, er du mere end velkommen til at kontakte os telefonisk via. et opkald, en sms eller en mail, hvor vi altid vil stå til rådighed og klar til at hjælpe.

Cykelsmed Rødovre: SKRIV EN SMS ELLER RING PÅ: 93203055

For at få afhentet din cykel, eller høre nærmere om vores priser, samt detaljer om afhentning og levering, bedes du kontakte os via sms. mail eller telefonisk.
Vi står naturligvis altid til rådighed, hvis der er nogle spørgsmål, du skal have besvaret.