Cykelforhandler i skovlunde

Søger du en billig brugt-cykelforhandler i Skovlunde? Så kan det være du skal have fat i Brøndbycykler. Ring til os eller send os en sms, vi har altid et stort udvalg af cykler på lager
Ring på 93203055Eller send en sms

Cykelhandler i Skovlunde

Det er ikke altid lige, at budgettet rækker til at betale flere tusinde kroner for en ny cykel, men frygt ej længere. Hos os i Skovlunde sikrer vi faste lave priser og gode tilbud på cykelreparationer. Står du derfor med en ødelagt cykel, som trænger til en reparation, er vi de helt rette til jobbet! Vi kører med konceptet mobil cykelsmed, som foregår ved, at vi kommer og henter din ødelagte cykel, på en hvilken som helst adresse, får den repareret på bedste vis, og leverer den tilbage i fremragende stand. Vores cykelforhandler lægger stor vægt på, at alle delene på cyklen er grundigt undersøgt og behandlet for eventuelle fejl og mangler, således den kan afleveres tilbage med ny glød.

Mobil cykelsmed i Skovlunde

Uanset hvor i København din cykel står stille, er at du skal gøre, at foretage et opkald, lægge en sms, eller skrive en mail til vores mobil cykelsmed, som hurtigt vil står klar til at afhente din cykel. 

Den vil derefter blive kørt til vores værksted, hvor vi reparerer, det som nu er nødvendigt. Derefter vil cyklen bliver gennemtjekket og godkendes den, vil hurtigt blive leveret tilbage, hvorend du ønsker. Alt imens du slipper for besværet med at finde en cykelforhandler, og finde tid til at slæbe cyklen frem og tilbage igen. Du kan bare læne dig tilbage, for vi gør alt arbejdet for dig! 

Vi afhenter og leverer din cykel på den ønskede adresse

Vi både henter og leverer cykler i københavn og omegn helt gratis! Derudover kører vi også ud til byerne omkring Storkøbenhavn såsom, Allerød, Roskilde, Køge, Brøndby, Hvidovre, Ballerup, Albertslund etc. 

Er du i tvivl om, vi kører ud til netop din adresse, er du mere end velkommen til at kontakte os via. et opkald, en sms eller via. en mail, hvor vi altid vil står til rådighed og klar til at besvare de spørgsmål, du nu må have.

OBS.

Skal cyklen afhentes udenfor disse byer tager vi et gebyr på kr. 98,- 

Vi tager ligeledes et gebyr på kr. 98,- når den samlede reparation er under kr. 249,-

Cykelreparation i Skovlunde: SKRIV EN SMS ELLER RING PÅ: 93203055 for 

For at få afhentet din cykel, eller høre nærmere om vores priser, samt detaljer om afhentning og levering, bedes du kontakte os via sms. mail eller telefonisk.

Vi står naturligvis altid til rådighed hvis der er nogle spørgsmål du skal have besvaret.