Brugte damecykler

Brugte damecykler fra 799 DKK

Brugte cykler

Vi har altid mere end 50 brugte cykler på lager

Vi har dog rigtig travlt og da de løbende bliver solgt fremgår de ikke på siden. Se dog et udpluk af vores udvalg på vores dba profil

Brugte damecykler i København og hele sjælland

Hos Brøndby Cykler er vi meget stolte over vores gode kundeservice og vi bestræber os efter at have den bedste kundeservice som muligt. Herudover er vi ret central ift. sjælland, så hvad enten du er i indre københavn eller i vestegnen eller nordsjælland, så kan du komme forbi vores cykelbutik. Vi glæder os til at se dig i butikken.

Du kan se udvalget på vores DBA profil

Brugt Damecykel – Det gamle er ikke dårligt

Som tiden går, bliver det mere og mere populært at pendle afsted. Københavns stræder er proppede med cykler dag ind og dag ud, da folk er begyndt at vælge cyklen frem for bilen. For det første er det nemmere af komme i gennem trafikken på ens cykel, og nogen vil endda vove at sige det går hurtigere på cyklen om morgenen. Alle er med på at det er fuldstændig umuligt at finde parkering inde i byen, uden at betale dyre domme for det. Derfor har mange også valgt cyklen, som man kan stille fuldstændig gratis praktisk talt over alt inde i byen. Skal man lige ned og handle, og det er en distance som er for lang at gå, tager det helt sikkert ikke mere end 5 minutter lige at hoppe på cyklen, så det er blot det mest praktiske valg for mange.

Desuden har ikke alle råd til en bil, samt benzin og parkering inde i byen, så det er godt der findes cykler. De mange mennesker som cykler, om det så er i byen eller ej, er afhængige af at deres cykler er i tip top stand, da det nu er deres transportmiddel. En brugt damecykel er det perfekte til dig som står og mangler en cykel, men ikke ved hvordan man skal komme i gang. Køber man en damecykel brugt kan man være garanteret en cykel som næsten er som ny. Vi udskifter alt det som har brug for at blive udskiftet, så cyklen er i dens bedste form som muligt. En god ting ved at vælge en brugt damecykel er at man undgår at skulle betale dyre domme for den. Det vil sige at man redder en cykel fra at blive skrottet, mens man selv får en fantastisk deal til sig selv, som man kan bruge i rigtig lang tid.

Vær bedre mod miljøet ved at vælge en brugt damecykel

Vælger man en brugt damecykel, gør man helt sikkert miljøet en stor tjeneste. Hos Brøndby Cykler mener vi at alle cykler fortjener et nyt liv, og mange cykler har rigtig mange kilometer i sig endnu. Derfor skal man altså ikke tøve med at købe en brugt damecykel. Man sørger for ikke at få en ny cykel produceret, og på den måde sparer vi miljøet bare lidt. En brugt damecykel mangler nemlig ikke noget. Vælger man en brugt damecykel skal man heller ikke på samme måde frygte at få sin cykel stjålet, hvilket rigtig ofte er noget som forekommer nu til dags. I og med at en brugt damecykel er så ekstremt billig, så er det ikke jordens undergang, hvis man skulle gå hen og miste den. Mange køber en ny cykel for at den er ny på alle punkter, og for at den ser ny ud.

Når man cykler i København, så går der en uge så har bilos og snavs gjort din cykel ”gammel” så ingen alligevel kan se forskel på det. Derfor skal man blot købe en brugt damecykel, da man så undgår at bruge spildte penge, samt at pengene går til en bedre sag når man køber en brugt damecykel. Udover det vil man hurtigt ende med at bruge mange penge på lapninger, smøring af cykelkæde og mange andre ting, så man kan lige så godt spare pengene på selve cyklen, så man ikke kommer af med dyre domme i den lange ende. Dette er det samme som gælder for brugte herrecykler, og generelt bare alle andre brugte cykler.

Dette består en brugt damecykel af

Det er netop en brugt damecykel som er lige så godt som enhver anden ny cykel. Vi sørger først og fremmest for at tjekke alt som der skal tjekkes på cyklen, og hvis det er nødvendigt at skifte noget ud så gør vi det med det samme. Derfor får du altså en cykel som er så god som ny, når du køber en brugt damecykel. Det første vi undersøger er dækkene, hvor vi ved den mindste fejl skifter dem ud. Slangerne på dækkene skifter vi altid ud, så man undgår punktering i det længere løb. De fleste af vores brugte damecykler har en fin kæde, men i de fleste tilfælde vælger vi også at skifte denne. En rusten kæde kan langsomt dræbe en cykel, både ved at fjerne den glidende fornemmelse som cyklen skal have, men også for at undgå at ødelægge gearkassen.

En ny kæde får derfor cyklen til at føles som ny, hvilket selvfølgelig er vores ønske. En brugt damecykel kan ofte have et rigtig behageligt sæde. Men det er ofte disse sæder som er itu, og derfor skifter vi hyppigt sadlen på en brugt damecykel, så der ingen flænger eller andet er. Udover udseendet er det også vigtigt at sørge for sadlen er i orden så at det ikke har nogen effekt på kvaliteten af cyklen. Sidst men ikke mindst skal det nævnes at vi har garanti på alle vores brugte cykler, helt på samme måde som hvis man købte en ny cykel. Med det sagt er det altså til at se at vores brugte cykler er så gode som nye, og derfor skal man vælge en brugt damecykel, da det ikke er kvalitet som der mangler her. Hvis der skulle gå hen og ske noget med cyklen, kan man altid tilkalde vores mobile cykelsmed, så kommer han og hjælper dig. Altså gør man miljøet en tjeneste samtidig med at man gør sig selv en tjeneste, ved at spare penge som kan bruges på så mange andre fede ting.

Vores brede udvalg af brugte damecykler

Skal man købe en brugt damecykel, er det vigtigt at man selvfølgelig vælger den rigtige cykel. Det er forskelligt fra person til person hvilken type cykel man har brug for, og det varierer indenfor tre kategorier. Vi har folk som cykler primært inde i byen, så har vi dem som cykler en længere distance hver dag og så har vi dem som støder på besværligt terræn i hverdagen. Disse tre typer mennesker har hver en cykel som passer til dem, og i følgende tekst bliver der gennemgået hvilken kategori der betyder hvad, så det kan hjælpe dig med at tage det rigtige valg.

Til dem der cykler inde i byen

Cykler man inde i byen hver dag, frem og tilbage mellem arbejde eller andre steder skal man uden tvivl købe en brugt damecykel. Med en brugt damecykel får man alt hvad man har brugt for i en bycykel. Der er selvfølgelig fikset alt på cyklen, men det smarte ved sådan en cykel er at den er super nem at hoppe af og på. Måden som stellet er formet giver en mulighed for lige hurtigt at stå af og på uden noget besvær. Den er også ekstremt praktisk hvis man handler en smule ind i hverdagen, da man blot kan lægge sine dagligvarer i ens cykelkurv.

Til dem der cykler en længere distance i hverdagen.

Cykler du eksempelvis fra amager ind til København K er det en lidt længere tur. Med en brugt racercykel kan man få agilitet i en cykel som aldrig før. Med deres lette stel samt tynde hjul flyver man lige igennem trafikken og får en masse dejlig vind i håret. Med denne cykel kan man altså hurtigt tilbagelægge den nødvendige distance, men man kan også nemt tage den med i offentlig transport, hvis det er nødvendigt.

Til dem der støder på besværligt terræn.

Cykler du gennem en skov på vej til arbejde eller skole, kan det være en god ide at investere i en brugt mountainbike. Med deres tykke hjul og gode fjeder undgår man punkteringer og mange stød i armene. Den får dig problemfrit igennem terrænet, og alt er som det skal være. Med det sagt burde det egentlig være lige til at finde den cykel som du har brug for, og vi håber at det har været en hjælp, og at man fremover vælger brugte cykler.

Her kan du se nogle af vores brugte damecykler

brugt damecykel uden kurv
brugt damecykel kildemoes
Brugt damecykel i hvid og lyserød
brugt damecykel - raleigh mærket
stilfuld brugt damecykel i sølv
brugt damecykel jupiter i orange

Brøndby Cykler din cykelhandler med omtanke for miljøet

Vi forhandler brugte kvalitets cykler og har en mobil cykelsmed der henter og bringer din cykel

miljøvenlig pakning