Brugte Mountainbikes

Brugt Mountainbike fra 799 DKK

Brugte cykler

Vi har altid mere end 50 brugte cykler på lager

Vi har dog rigtig travlt og da de løbende bliver solgt fremgår de ikke på siden. Se dog et udpluk af vores udvalg på vores dba profil

Vi tilbyder et stort og bredt sortiment af brugte cykler til billige penge. Du kan se et udpluk og et eksempel af vores cykler på siden her, men vores fulde sortiment kan kun ses i butikken. Den primære grund til, at vi sælger så mange brugte cykler er, fordi at vores cykler virkelig er bang for the buck. Man får altså meget værdi for lidt penge.

Skal du og købe en splinterny cykel kan du hurtigt komme af med et par tusinde og i enkelte tilfælde flere tusinde kroner. Men når du køber en brugt herrecykel her, så sparer du stort mens du samtidig får en istandsat cykel, som er klar til lange og gode ture med dig. Vores medarbejdere er uddannede og kan også rådføre dig i, hvordan du bedst muligt kan passe på cyklen. Herudover så er reparation lidt billigere, hvis du køber cyklen fra os. HUSK VORES 6 MÅNEDERS GARANTI – Vi glæder os til at se dig i butikken.

Brugt mountainbike – Flyv gennem besværligt terræn med en mountainbike

Det er blevet langt mere populært med tiden at pendle frem og tilbage mellem arbejde. Mange vælger eksempelvis toget, hvis de skal et længere stykke vej, frem for bilen. Det gør de da det først og fremmest er bedre for miljøet. Det er noget som mange er begyndt at tænke på. Udover det, så er det også langt billigere at tage toget, end at have bil og betale for brændstof. Den vigtigste faktor for folk er dog tiden som det tager. Bor man i Hillerød eksempelvis, men arbejder i Indre By, så vælger en masse at tage toget da det går hurtigere. Trafikken ud af motorvejen kan være uudholdelig om morgenen, så mange vælger blot at tage til den nærmeste togstation for at tage toget ind til byen. Det sparer dem altså en masse tid, penge og sikrer en bedre fremtid. Når man tager den offentlige transport, så kan man enten tage sin cykel med, eller lade den stå. Det er selvfølgelig forskelligt hvad folk gør her, da det er noget som afhænger af deres situation når de står ud af toget. Hvis man cykler hen til sin nærmeste station, for at tage et længere stykke med toget, kan man sige at det er folk som ofte vil bo udenfor Indre By, da man så sparer sin tid ved at tage toget. 

Her kan man antage at nogen støder på et terræn, hvor der er brug for nogle tykkere dæk og stærkere affjedring. Her er det vigtigt at man har en mountainbike, da man så flyver lige igennem det. Med tiden er det blevet mere og mere populært at købe en brugt cykel, da mange cykler, men ikke vil betale dyre domme for en splinterny cykel. 

Gør noget godt for miljøet ved at købe en brugt mountainbike

En brugt mountainbike er ligeså god som en ny mountainbike. Det er den da når vi sælger en brugt mountainbike, så er vi sikre på at have tjekket alle dele, og sørget for de er som de skal være. Det er det samme som gælder alle vores brugte cykler, det nytter jo ikke noget at køre rundt på en brugt racercykel som ikke er funktionel. Når man køber en brugt mountainbike, køber man en mountainbike som ellers skulle have været skrottet. Vi går højt op i, at alle cykler skal have et nyt liv, så derfor restaurerer vi alle de cykler, som kan bruges igen. Dette er godt for miljøet, og derfor hjælper man altså planeten bare lige lidt, ved et så simpelt valg som at vælge en brugt mountainbike. Det er også godt at have en brugt mountainbike generelt, da Danmark ofte byder på en lang række forskellige typer af vejr. Når asfalten er glat, hvilket den næsten er hele vinteren, så er det en god ide at cykle på en mountainbike, da de har de tykke dæk til at holde en oppe. Cykler man på en brugt herrecykel eller en brugt damecykel kan man sagtens risikere at styrte i et sving eller andre steder. Udover det er det en god ide at købe en brugt mountainbike, da det er en cykel der er lavet til at køre i mere mudrede terræner, samt inde i byen hvor en cykel generelt hurtigt bliver slidt. Derfor nytter det altså ikke noget at købe en splinterny mountainbike, da den vil blive beskidt og slidt meget hurtigt. En brugt mountainbike er selvfølgelig blevet rengjort, ligesom alle vores andre cykler. Mange cykler bliver stjålet nu til dags, så har man en brugt mountainbike, så bliver man heller ikke ruineret hvis det skulle gå hen og ske at ens cykel blev stjålet.

Hvorfor købe en brugt mountainbike

En brugt mountainbike har mange funktioner. Ofte kan det være relativt svært at finde ud af hvilken type cykel man skal købe. Efter mange års erfaring med handel af cykler, er vi efterhånden blevet professionelle til at hjælpe dig med at få opfyldt alle dine behov. Det er ekstremt vigtigt at man vælger den rigtige cykel, så man ikke står en dag og cykler gennem en skov, på en racercykel. Her er en liste af grunde til at man skal vælge en brugt mountainbike, til hvis du skulle være i tvivl. 

De tykke hjul med tykkere slange giver dig mulighed for at kæmpe dig gennem alt terræn

En brugt mountainbike har ligesom alle andre mountainbikes en stor forskel fra andre cykler ift. dækkene. Det er nok en af de største forskelle der er, og det er noget af det som gør dem unikke. En mountainbike er fantastisk til at cykle gennem skove, eller andet besværligt terræn. Derfor er det muligt for en at optimere ens cykeloplevelse hvis man er i situation hvor man cykler gennem besværligt terræn.

Fjederen i styret sparer dig for bumpenes ryk gennem kroppen

En anden ting som er meget nyttigt er at der er en super effektiv fjeder i styret. Denne gør at når man kører ud over mindre kanter eller kører i et bumpet område, så tager den stødet som normalt vil komme. Dette kan i længden spare en fra en masse rygsmerter, hvilket er noget som alle kunne tænke sig. 

En brugt cykel giver dig mulighed for at gøre noget godt for miljøet

I stedet for at gå ud og bruge en masse penge på en splinterny cykel, så kan man købe en brugt mountainbike. Denne cykel er en restaureret version af en cykel som ellers skulle have været skrottet. På den måde sparer man at der bliver produceret en ny cykel efter ens behov. Denne handling kan godt virke meget lille for mange, men det er et sted man kan gøre en forskel ved et simpelt valg.

En brugt mountainbike koster så lidt at man ikke bryder budgetter for at få en ny cykel

Mange kan godt tabe kæben over hvad en ny cykel koster. Hos os sætter vi prisen efter hvilken stand og type cyklen er. Ofte kan folk slet ikke tro på at det koster så lidt når de ser prisen, men det er skam sandt nok. Vores fokus er på at få givet en masse brugte cykler et nyt liv så de fortsat kan køre en masse kilometer.

Det får du når du køber en brugt mountainbike

Selvfølgelig er det ikke sådan at man får en cykel som er som ny, men vi gør vores bedste for at komme så tæt på som muligt. Derfor skal man altså forvente en cykel af høj kvalitet, som har fået tjekket alle dele på cyklen. Det som så er nødvendigt at skifte ud, sørger vi selvfølgelig for er fikset inden at du modtager din brugte cykel. Med en brugt mountainbike er det lidt særligt. Der er en masse ekstra dele som skal tjekkes, ud over det sædvanlige. Det er ting som fjeder funktionen, og så skal man ofte måle om slangerne på dækket er ved at være slidt op. Uanset hvad skal man være sikker på at vi har gjort vores bedste for at sørge for at den cykel du modtager er i tip top stand, og næsten er det samme som at købe en ny cykel. Med det sagt, skulle der så ske noget, så har vi en Mobil Cykelsmed, som altid kan komme til undsætning. Skulle det ske at din cykel punkterede overraskende tidligt, så har vi også garanti på vores brugte cykler. Vi gør altså alt i vores magt for kun at have glade og positive kunder, da vi er meget passionerede omkring vores forretning.

Brøndby Cykler din cykelhandler med omtanke for miljøet

Vi forhandler brugte kvalitets cykler og har en mobil cykelsmed der henter og bringer din cykel

miljøvenlig pakning