Cykelforhandler på Amager

Søger du en billig brugt-cykelforhandler på Amager? Så kan det være du skal have fat i Brøndbycykler. Kom forbi vores butik, vi har altid et stort udvalg af cykler på lager!
Mobil cykelsmed i København, Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Ishøj, Vallensvæk, og Albertslund

Bestil reparation af din cykel (svar indenfor 24 timer!)

Mobil cykelværksted på din adresse

Hos Brøndby Cykler tilbyder vi en professionel reparation af din cykel, uden at du behøver at løfte en finger, da vi afhenter din cykel og levere den tilbage til dig.

Vi garanterer og sørger for, at du får en professionel service hele vejen. Vores mobile cykelsmed afhenter cykler i Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Ishøj, Vallensbæk og Albertslund

Tøv endelig ikke, med at kontakte os for at høre nærmere, vi er her altid for at hjælpe dig. I kan se vores prisliste her på de basale ting:

Mobil Cykelværksted – HVOR KØRER VI?

Vi henter og levere cykler i Københavns omegn. Cyklerne køres til vores cykelbutik, hvor de bliver repareret og afleveret tilbage igen.

Vi kører ud til Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Ishøj, Vallensbæk og Albertslund for 130kr.

Ønsker du at få afhentet din cykel udenfor disse områder fx, hvis du ønsker en mobil cykelsmed i København så kontakt os.

 

 

Cykelhandler Amager

Har du en hektisk hverdag med job, børn og ægtefælle, hvor alle småting kan virke uoverskueligt? Er det svært at finde tid og energi til at få repareret din cykel? Brøndby cykler tilbyder dig afhentning og levering af din cykel på få dage. Vi vil afhente din cykel fra din hjemmeadresse, hvor vi derefter kører din cykel hen på vores værksted, hvor vores medarbejdere med flere års erfaring vil give din cykel en kærlig hånd. Når din cykel er så god som ny, vil vi aflevere den tilbage til dig på din hjemmeadresse.

På vores værksted vil medarbejderne undersøge din cykel for de små såvel som store detaljer og sikre at din cykel får netop den behandling og reparation den mangler. Vi tilbyder kvalitets reservedele og udover dette bliver cyklen testet før den leveres til dig, godkendt og afleveret med 6 måneders garanti. Vi gør hele arbejdet for dig, så du ikke behøver at stresse over dette i din travle hverdag.

Cykelhandler Amager fokusere på, at tilbyde den bedste løsning til dig, der har brug for mere tid til dig selv, således du ikke behøver at være bekymret omkring valg af cykelhandler. Vi er en yderst professionel og serviceminded cykelbutik.Hos os kan du have ro i maven, når du aflevere os cyklen. Vi passer godt på den fra det øjeblik vi modtager den og Du kan være sikker på, at det kun er professionelle der får lov at reparere din cykel.

Cykelreparation med vores Cykelhandler Amager – Nu på din adresse!

 Bor du på Amager og er interesseret i at få afhentet din cykel af vores mobilcykelsmed team, er du mere end velkommen til at henvende dig og høre nærmere.

Se prisliste her

Hos Brøndby cykler tilbydes der udover reparation brugte herre- og damecykler, som også kan leveres direkte til din adresse. Vi fylder altid vores butik op året rundt med brugte cykler, som vi giver en kærlig hånd, før den sælges til dig som kunde. Udover dette tilbyder vi som cykelhandler ekstremt gode priser og en fantastisk service. Vi vil altid sikre os, at du får det ultimative ud af din cykel og at du får en uforglemmelig oplevelse igennem hele processen af vores medarbejdere.Vores ansatte sørger for, at alle vores brugte cykler står skarpt.

Selvom du måske bor på Amager kan du kontakte os for mere info omkring en brugt damecykel eller en brugt herrecykel. Du kan se udvalget i butikken på hjemmesiden eller på den blå avis, da vi er registreret brugt forhandler af cykler og fungere som en cykelhandler Amager.

Cykelværksted med fokus på mobil reparation af cykler på Amager

Cykling i Danmark har altid været meget attraktivt for den gennemsnitlige dansker og et transportmiddel for de fleste i København og Københavns Omegn. Det kan dog være dyrt at købe sig en helt ny cykel. Hos Brøndby cykler har vi prøvet at ramme den gennemsnitlige danskers behov og budget for en brugt cykel til markeds bedste priser. Vores cykler bliver altid istandsat på vores værksted og klar til brug før den sælges til dig. Vi sørger for, at alle de slidte gamle dele på cyklen bliver udskiftet. Det er typisk støtteben, sadel, dæk, slanger, håndtag, reflekser og meget mere.

Du kan være sikker på disse almindelige dele, som løbende skal udskiftes, er i en perfekt stand. Vi sørger altid for, at eftertjekke hele cyklen og især nav og krank. En udskiftning af nav og krank kan være en dyr affære. Derfor får ALTID 6 måneders GARANTI. Vores garanti dækker cyklens dyreste dele helt op til 6 måneder efter køb. Det betyder at du uden diskussion kan få de dele udskiftet gratis. Udover det får du altid en brugt cykel med fuld service. Vi smøre, justere og efterspænder det hele for dig, så den er 100% køreklar, når du kører herfra. Vores koncept cykelhandler Amager gør det nemt og fleksibelt.

Vælg en brugt damecykel eller en brugt herrecykel – Cykelhandler Amager

Når du vælger at købe brugt,  sparer du en masse penge,  samtidig med at du med til at redde planeten. Mange mener, at det er et tabu at købe brugte cykler, men at det ikke er et tabu at købe en brugt bil? En bil sammenlignet med en cykel er ret tydeligt, da en bil har flere fejl og udskiftningsdele end en cykel. Derfor er der en minimal risiko for, at din cykel blive en udgift og byrde for dig i fremtiden.