Cykelforhandler på HVIDOVRE

Mobilcykelværksted på din adresse i Hvidovre. Ring eller send en SMS.
Ring på 93203055Eller send en sms

Bestil reparation af din cykel

Cykelhandler Hvidovre

Med en mobil cykelsmed i Hvidovre, kan du se bort fra at stresse omkring din cykel. Det kan være hektisk at bruge tid på at finde en cykelhandler som overkommer de rigtige priser, samt finde tid til, at aflevere sin cykel. Hos Brøndby cykler bestræber vi os på, at tilfredsstille vores kunder som bor i Hvidovre og derfor tilbyder vi, at afhente din cykel for kun 98,- kørsel gebyr fra Hvidovre, for at gøre din hverdag nemmere. Cykelhandler Hvidovre er en løsning til vores kunder i området, at få hentet og bragt cyklen.

Vores mobil cykelsmed Hvidovre tilbyder billige cykelreparationer og service, der udføres uden at du skal besøge cykelværkstedet. Vi henter og bringer din cykel, uden du skal løfte en finger. Som professionelle tager vi altid kontakt til kunden og oplyser prisen, før vi reparere din cykel. Denne service tilbyder vi, da vi ønsker at du som kunde er med i hele processen. Herunder kan du se vores prisliste på forskellige reparationer:

Se prisliste her

Mobil cykelsmed og cykelhandler Hvidovre

Hos Brøndby cykler kan du også købe brugte cykler til en fornuftig pris, og dette ses som den bedste løsning, hvis du har et lavt budget, er studerende eller ikke vil bruge en formue på en cykel. Vi tilbyder et stort udvalg af billige brugte cykler. Udvalget består ag brugte damecykler og brugte herrecykler. Vi har kun kvalitetsmærker som eksempelvis Raleigh, Kildemoes, Batavus, Centurion og MBK osv. Hos os får du mere end bare en cykel til billige priser. Vi tilbyder kvalitet som vi kan stå indefor og garanti på hele 6 måneder efter køb. Du kan være sikker på, at cyklen er efterset af en dygtig cykelsmed og har fået en længere levetid.

Mange af vores kunder sælger deres istandsatte cykel til vores cykelhandler af diverse grunde. Disse cykler er oftest i fremragende stand, da disse ikke er brugt ret meget af den tidligere ejer. Vi får også cykler, som trænger til en kærlig hånd. På Disse cykler skifter vi alle dele ud og istandsætte cyklen, så den er så god som ny.

Cykelbutik i Hvidovre

Det skal ikke være besværligt eller dyrt at købe en cykel. Vi ved godt at alle ikke har råd til at tage forbi en cykelhandler og købe sig helt ny cykel til flere tusind kroner, og derfor har vi hos Brøndby cykler valgt at fokusere på at give vores kunder en fornuftig pris, genbruge til fordel for miljøet samt yde en eksklusiv service og tilbyde en garanti på 6 måneder på din nye cykel.

Ønsker du at købe en brugt herre – dame eller børnecykel hos os, men ikke kan finde tid til at komme ned i vores butik og finde en cykel? Bare rolig! Vi bringer din istandsatte cykel lige til din hjemadresse, det kræver blot at du ringer eller skriver til os, så en af vores dygtige medarbejdere, kan hjælpe dig med at vælge den helt perfekte bæredygtige cykel. Vores cykelhandler Hvidovre hjælper med alle dine problemstillinger på din cykel. Derfor tilbyder vi vores super fleksible cykelservice på adresse.

Vi garanterer og sørger vi for, at du både får en professionel service hele vejen. Vi prioriterer kvalitet i allerhøjeste grad, når det gælder service og cykel-produkter. Alle vores reservedele er lavet af den bedste kvalitet og købt hos de bedste leverandører i vores cykelhandler Hvidovre.

 

Cykelsmed Hvidovre: SKRIV EN SMS ELLER RING PÅ: 93203055

 

 

mobil cykelværksted gjort nemt