Cykelforhandler på SKOVLUNDE

Søger du en cykelhandler i Skovlunde? Så kan det være, at du skal have fat i Brøndby Cykler. Ring til os eller send os en sms, vi har altid et stort udvalg af cykler på lager
Ring på 93203055Eller send en sms

Bestil reparation af din cykel

Cykelhandler Skovlunde

Det er ikke altid lige, at budgettet rækker til at betale flere tusinde kroner for en ny cykel. Hos vores cykelværksted i Skovlunde sikrer vi faste lave priser og gode tilbud på cykelreparationer. Står du som kunde, med en ødelagt cykel, som trænger til en reparation, er vi de helt rette til jobbet! Vi kører nemlig med konceptet mobil cykelsmed, hvor vi kommer og henter din ødelagte cykel, på en hvilken som helst adresse, får den repareret på bedste vis af vores dygtige medarbejdere, og leverer den tilbage i fremragende stand.

Vores cykelhandler Skovlunde lægger stor vægt på, at alle delene på din cykel er grundigt undersøgt og behandlet for eventuelle fejl og mangler, således den kan afleveres tilbage til dig i perfekt stand. Vi kontakter dig dog løbende, for at opdatere dig omkring hvordan det går med din cykel, så du er med i hele processen og ved hvad der foregår med din cykel.

 

Mobil cykelsmed Skovlunde

Hvis vi eventuelt opdager andre fejl og mangler på din cykel, laver vi det først når vi har forhørt os ad med dig og du godkender det.

Hvis du står og mangler en cykel, så er det også muligt for os at levere den. På vores hjemmeside kan vores brugte dame – herre og børne cykler ses, ellers har vi altid 35 brugte istandsatte cykler stående i vores show room butik i Brøndby.

Vi sælger forskellige typer af cykler i flere forskellige mærker, så kom forbi vores butik, så vi sammen med dig kan finde den cykel, som du er tilfred med.  Hos Brøndby Cykler kan du også  finde andre vigtige cykelartikler til en billig pris såsom cykelhandsker, hjelme, Kits til cykler og andre sikkerhedsudstyr til dig og cyklen. Udover dette, kan du få cykelartikler til en meget lavere pris ved siden af, hvis du også køber en brugt istandsat cykel hos os.

Det vi tilbyder dig som kunde er brugte cykler i skovlunde, der er i rigtig god stand og som bliver skiftet ud med top kvalitets reservedele, hårde hjul med mønster og et stel, der er holdbart i mange år. 

Vi  kender altid til cyklens historie og kender til alle slags tidligere skader og mangler, der har været på cyklen, inden vi ar modtaget den. Vi gennemgår altid cyklen før vi sætter den til salg og vi sørger altid for, at den er køreklar til mange år endnu. Med de priser vi har, kan du spare helt op til 70-80% af ny prisen ved køb af brugte cykler.

 Se prisliste her

Mobil cykelservice i Skovlunde fremfor fysisk cykelbutik

Vi har altid et stort udvalg af brugte cykler og vi er derfor det ideelle valg, når du skal købe en brugt istandsat cykel i Skovlunde. Når du handler brugt gør du en stor positiv forskel for din økonomi, men også for ikke at belaste vores miljø og klode.

Der er en minimal risiko for, at din brugte cykel bliver en udgift for dig, da der ikke er for mange udskiftnings dele på en cykel og før salg til kunden, har vi hos Brøndby cykler skiftet alle gamle dele ud til nogen nye dele og repareret alle fejl og mangler. For at du som kunde, skal være på den sikre side, har vi sørger for, at hvis du køber en brugt istandsat cykel hos os, får du en 6 måneders gratis garanti, i tilfælde af der sker noget med din cykel. Udover dette, får du 1 gratis service med, ved køb af en brugt istandsat cykel hos Brøndby cykler.

 

Cykelreparation Skovlunde: SKRIV EN SMS ELLER RING PÅ: 93203055 for et tilbud!

mobil cykelværksted gjort nemt