Brugte Racercykler

Brugt racercykel fra 1499 DKK

Brugte cykler

Vi har altid mere end 50 brugte cykler på lager

Vi har dog rigtig travlt og da de løbende bliver solgt fremgår de ikke på siden. Se dog et udpluk af vores udvalg på vores dba profil

Vi tilbyder et stort og bredt sortiment af brugte cykler til billige penge. Du kan se et udpluk og et eksempel af vores cykler på siden her, men vores fulde sortiment kan kun ses i butikken. Den primære grund til, at vi sælger så mange brugte cykler er, fordi at vores cykler virkelig er bang for the buck. Man får altså meget værdi for lidt penge.

Skal du og købe en splinterny cykel kan du hurtigt komme af med et par tusinde og i enkelte tilfælde flere tusinde kroner. Men når du køber en brugt herrecykel her, så sparer du stort mens du samtidig får en istandsat cykel, som er klar til lange og gode ture med dig. Vores medarbejdere er uddannede og kan også rådføre dig i, hvordan du bedst muligt kan passe på cyklen. Herudover så er reparation lidt billigere, hvis du køber cyklen fra os. HUSK VORES 6 MÅNEDERS GARANTI – Vi glæder os til at se dig i butikken.

Brugt racercykel - Få fart i fødderne med en veludstyret racercykel

Med tiden er det blevet ekstremt populært at snuppe cyklen i stedet for at køre bil. Det er mere typisk i mere tætbeboede områder, som f.eks. indre by i København. Her ser man snart flere cykler generelt end biler, da der ikke er plads til alle i trafikken. Hvis alle kørte bil i indre by så ville folk aldrig nå på arbejde til tiden. Derfor har flere hoppet på den grønnere løsning, som bliver deres middel til at komme frem og tilbage mellem arbejde. Det er blot nemmere at cykle hvis man bor i byen. Det er noget som alle efterhånden ved. Det er lettere at cykle i og med man glider lige igennem trafikken samt man nærmest kan finde et sted at stille sin cykel på hvert gadehjørne. Derfor er det langt mere fleksibelt at tage cyklen når man er på farten. Udover det så er det blevet ekstremt populært at cykle på racercykler, som har tynde dæk og et let stel. Dette giver en mulighed for at komme hurtigt frem samt man har en cykel man hurtigt kan løfte ned i metroen hvis man skal et længere stykke vej. Mange ser en racercykel som den optimale cykel, da man er hurtig og smart med den. I og med den ikke fylder så meget så er den også super nem at finde holdeplads til, og det er en stor fordel. En brugt racercykel er en af vores mest købte cykler, da alle elsker brugte racercykler. Køber man en brugt racercykel, får man leveret en cykel som man skulle tro var splinterny. Vores filosofi er at alle cykler fortjener en ekstra chance, så derfor går vi stærkt ind for at istandsætte brugte cykler så de kan få en ny ejer. Dette betyder aldrig at de cykler vi sælger er slidte, men derimod er en brugt cykel som fortjener en ny chance, da den har massere af gode kilometer i sig endnu. Med en brugt racercykel får man altså hurtigt fart og derfor er den meget populær i meget befærdede områder. 

Vælg en brugt racercykel og støt miljøet

Som sagt går vi højt ind for at give alle cykler et nyt liv, når andre måske ville skrotte den. Det betyder altså at vi udskifter alt det som er nødvendigt, for at cyklen kommer i tip top stand. Med en brugt racercykel sørger du for at denne cykel ikke bliver skrottet, og får muligheden for at cykle videre i mange år endnu. For det første, er det åbenlyst at det er langt bedre for miljøet end den anden løsning. 

Man sparer alle de ressourcer det tager at producere en cykel fra bunden, hvilket er mange. Derudover så er en brugt racercykel langt bedre end man skulle tro. I og med vi udskifter mange af delene på cyklen så fungerer den næsten som ny. En anden fed ting ved at have en brugt cykel er at man ikke på samme måde skal frygte tyveri af ens cykel, som desværre ofte finder sted. Det er der to grunde til man ikke skal. For det første er det ikke en “brugt” cykel at folk stjæler, det vil ofte være de helt nye cykler, som dårligt nok har rørt ved asfalten de går efter. Oveni det så betaler man så lidt penge for sin brugte racercykel, at hvis den skulle gå hen og blive stjålet, så er det ikke verdens undergang. Mange går ud og køber en splinterny cykel til flere tusinde kroner, som alligevel ender med at blive stjålet, som desværre sker. Det er ikke noget man kan undgå, så derfor skal man ikke købe så dyre cykler i byer som København. Brugte damecykler har det samme princip, og derfor er brugte cykler generelt ekstremt populære. Med en brugt racercykel i byen er det umuligt at undgå at ens cykler bliver slidt. Derfor er der ikke noget ved at købe en splinterny cykel hvis man alligevel cykler inde i byen til hverdag. 

Hvorfor købe en brugt racercykel

Mange mennesker køber en brugt cykel. Vi er med tiden blevet professionelle til at regne ud lige præcis hvilken cykel som vil opfylde dine behov. Ligesom med en bil, så er det forskelligt fra person til person, hvilken type cykel man har brug for. Nogen har brug for en helt almindelig brugt herrecykel, som også er ekstremt populær. Brugte herrecykler er lidt anderledes fra en brugt racercykel, da den har nogle andre fordele. Noget af det smarteste ved en brugt racercykel er at man har let på fødderne med den. Man flyver lige igennem gader og stræder, og kan hurtigt hoppe ned i metroen med den. Desuden så har mange et par km på arbejde, og man tilbagelægger dem altså bare hurtigere med en brugt racercykel. Her er fremlagt et par grunde til at vælge en brugt racercykel.

Tyndere hjul giver en mindre tyngdepunkt at arbejde på – giver bedre acceleration

I og med cyklen vejer så lidt, samt kører på tynde hjul, så flyver cyklen mildest talt afsted når man træder i pedalerne. Det er meget fedt til at cykle rundt inde i byen, da man ofte bremser op. Accelerationen er derfor fed at have på sin side, da man så kan komme hurtigt afsted igen.

Til de mellemlange distancer

En brugt racercykel er perfekt til når man skal lidt længere distancer, da man så kan ramme en god topfart, og glide lige forbi alt trafikken. Den er perfekt til en tur fra København Syd til indre by, da man så bare holder farten oppe.

Mobilitet | Man kan hoppe lige ned i metroen

Hvis man en dag ikke føler for at cykle hele vejen, og eventuelt hopper på metroen, så kan man sagtens lige løfte cyklen ned i metroen, uden at det senere på dagen føles som om man har transporteret melsække hele dagen. Derfor er en brugt racercykel meget mobil og nem at have med omkring.

Det kan man forvente af en brugt racercykel

Med en brugt racercykel fra os, får man en cykel der lever op til prisen. Vi har gjort alt i vores magt for at få cyklen til dens peak af dens potentiale. Selvfølgelig vil der være små forskelle fra en splinterny cykel, men det er meget mindre end man tror. Vi sørger selvfølgelig for at prissætte efter hvad den brugte cykel reelt set er værd. Med det skal det altså siges at vores cykler er i tip top stand når de sælges, og de ikke fejler noget. Skulle der ske noget med cyklen hen ad vejen har du mulighed for at benytte dig af vores mobile cykelsmed

slangerne på cyklen, da man hurtigt kan undgå en masse problemer så. Derefter kigger vi på kædens tilstand, hvor det er en vurderings sag hvor meget der skal gøres her. Det samme gælder for gearkassen. Sadlen er ofte noget som vi skifter ud, men det kan også sagtens ændres efter behov fra kunden, det kan man nemt løse. Til sidst skal det nævnes at vi tilbyder garanti på den brugte cykel, så du sikrer dig at alting er i orden.

Brøndby Cykler din cykelhandler med omtanke for miljøet

Vi forhandler brugte kvalitets cykler og har en mobil cykelsmed der henter og bringer din cykel

miljøvenlig pakning