Cykelforhandler på ISHØj

Har du brug for en billig cykelhandler Ishøj? Vi tilbyder mobil cykelservice i Ishøj. Vi henter og bringer din cykel på din adresse!
Mobil cykelsmed i København, Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Ishøj, Vallensvæk, og Albertslund

Bestil reparation af din cykel (svar indenfor 24 timer!)

Mobil cykelværksted på din adresse

Hos Brøndby Cykler tilbyder vi en professionel reparation af din cykel, uden at du behøver at løfte en finger, da vi afhenter din cykel og levere den tilbage til dig.

Vi garanterer og sørger for, at du får en professionel service hele vejen. Vores mobile cykelsmed afhenter cykler i Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Ishøj, Vallensbæk og Albertslund

Tøv endelig ikke, med at kontakte os for at høre nærmere, vi er her altid for at hjælpe dig. I kan se vores prisliste her på de basale ting: Prisliste

Mobil Cykelværksted – HVOR KØRER VI?

Vi henter og levere cykler i Københavns omegn. Cyklerne køres til vores cykelbutik, hvor de bliver repareret og afleveret tilbage igen.

Vi kører ud til Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Ishøj, Vallensbæk og Albertslund for 130kr.

Ønsker du at få afhentet din cykel udenfor disse områder fx, hvis du ønsker en mobil cykelsmed i København så kontakt os.

 

 

Cykelhandler Ishøj

Du kan kontakte os telefonisk eller skrive en SMS. Så kommer vi så hurtigst som muligt, vi afhenter og leverer for kun 98,- kørsel gebyr. Vores mobile cykelhandler går i gang med at reparer din cykel lige så snart, den er på vores cykelværksted. Vi afleverer din cykel fra vores cykelværksted til din dør, så hurtigst som muligst, efter reparationen. Søger du en billig cykelhandler Ishøj som imødekommer dine behov både i forhold til pris men også kvalitet? Hos Brøndby cykler finder du de bedste brugte cykler, til en pris som passer til lige dit budget.

Vi tilbyder cykelreparation i Ishøj

Vi er en af de bedste cykelhandlere i Ishøj, fordi vi vægter kundetilfredshed, billige priser, samt at genbruge til fordel for vores klode. Samtidig med, at vi sælger fantastiske brugte cykler, tilbyder vi også at reparere din cykel, hvor du ikke behøver at løfte en finger. Vi reparerer din cykel uden at du behøver at komme hen til vores butik, da vi har et koncept, som spare din energi og kræfter.

Vi henter cyklen direkte fra din adresse og derefter aflevere den til vores værksted, hvor vores professionelle medarbejdere vil give den en kærlig hånd. Vi bestræber os på at aflevere cyklen tilbage til dig inden for 1-2 hverdage så god som ny, så du ikke skal undvære dit transportmiddel i din hverdag. Cykelreparation hos cykelhandler Ishøj er gjort nemt.

Du kan kontakte os telefonisk eller skrive en SMS, så vi kan lave en aftale omkring, at afhente din cykel så hurtigst som muligt.

Se prisliste her

Cykelbutik Ishøj

Vi kører for kun 130,- kørselud til Ishøj, men hvis du tilfældigvis har fået ødelagt din cykel i en anden by, har du også mulighed for at få din cykel afhentet derfra, da vi også kører ud til andre byer omkring Storkøbenhavn. For at høre nærmere, om det er muligt at køre ud til dig skriv til os! Vi kører for kun 130,- kørsel gebyr ud til Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Ishøj, Vanløse, Vallensbæk og Albertslund.

Billig cykelservice Ishøj - Cykelforretning Ishøj

Brøndby cykler er ikke bare en cykelhandler, der sælger billige brugte cykler. Vi arbejder og og bestræber os på at modarbejde den kendte brug-og-smid-væk-kultur, som de fleste dansker kender til. Hos os vil gamle brugte cykler altid få et nyt liv. Når vi køber vores brugte cykler, giver vi altid en kærlig hånd og udskiftning af en masse nye dele og justeringer på cyklen. Vi sørger for, at cyklen er så god som ny og helt istandsat, før vi sælger den til vores kunder. Når du køber en brugt cykel hos os kan du være sikker på, at cyklen kører som en ny cykel, da den er afprøvet før salg.

Vi køber vores brugte cykler på politiaktion og derfor er du som kunde sikret en helt lovlig cykel.  Vi har kvitteringer og certifikat på alle vores brugte cykler, som du som kunde får med ved køb af en brugt cykel hos os.  Derudover køber vi også cykler af vores kunder, da det hos Brøndby cykler er muligt at få vurderet sin ødelagte/gamle cykel og sælge den til os.

Vores medarbejdere vil vurdere cyklen og give dig en pris på dens værdi.  Vi har dog disse betingelser, at man viser legitimation, kvittering og udover dette, tjekker vi alle cykler i samarbejde med politiet, da vi har en oversigt over politiets register over stjålne cykler. På baggrund af disse informationer, vil vi have retten til at afvise, hvis det ikke opfylder vores overstående betingelser. Cykelhandler Ishøj er blevet nemt og fleksibelt. 

Alle vores cykler bliver ny serviceret når vi henter dem, får en professionel og kærlig hånd af vores cykelsmed. Du kan altid se vores udvalg af brugte dame – herre og børne cykler på vores webshop, da vi opdatere løbende. Vi har altid mellem 30-35 istandsatte brugte cykler i vores butik og vores medarbejdere vil altid stå til rådighed, med at finde den rigtige cykel til en fair pris. Vi vil altid  vejlede dig og give dig den bedste service, både før og efter købet, så tøv ikke med at kontakte os eller kig forbi vores cykelbutik.