Bestil reparation af din cykel

Cykelhandler Vallensbæk

Hos Brøndby cykler har vi gjort det let og enkelt for individet, som har brug for en cykel reparation. Vi er så fleksible, at du bare kan kontakte os telefonisk eller skrive en SMS. Så kommer vi med det samme og afhenter din cykel.

Efter afhentning vil vores medarbejdere gå i gang med at reparer din cykel og give den en kærlig hånd. Vi vil efter 1-2 hverdage aflevere din cykel tilbage til dig på din hjemmeadressen så du ikke behøver at stresse omkring det. Vi er en billig cykelhandler Vallensbæk, som imødekommer vores kunders behov prismæssigt og hvad angår service.

Vi tilbyder cykel reparation i Vallensbæk

Vi er den bedste cykelhandler i Vallensbæk, fordi vi vægter vores kunders behov, fornuftige priser, samt at genbruge for at ikke belaste miljøet. Udover at sælge gode brugte cykler, tilbyder vi også at reparere din cykel. Vi reparerer din cykel uden at du behøver at gøre noget, da vores koncept er beregnet til, at spare din energi og kræfter.

Vi henter din cykel fra din hjem adresse for kun 98,- kørsel gebyr og kører den til vores værksted, hvor vores professionelle medarbejdere vil give den en kærlig hånd. Vi aflevere cyklen tilbage til dig inden for 1-2 hverdage, så du ikke skal undvære din cykel i for lang tid.

Du kan kontakte os telefonisk eller skrive en SMS, så vi kan lave en aftale omkring, at afhente din cykel så hurtigst som muligt.

 

Se prisliste her

Cykelbutik Vallensbæk: SKRIV EN SMS ELLER RING PÅ: 93203055

Vi kører for kun 98,- kørsel gebyr ud til Vallensbæk, men hvis du har problemer med din cykel i en anden by, kan vi også få din cykel hentet derfra, da vi kører ud til alle byer omkring Storkøbenhavn. Vi for kun 98,- kørsel gebyr ud til Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Ishøj, Vanløse, Vallensbæk og Albertslund.

Vores butik indeholder istandsatte damecykler og istandsatte herrecykler. Hvis du er på udkig efter en  damecykel eller herrecykel til en god pris, vil vi med glæde hjælpe dig, om det er telefonisk eller fysisk. Som kunde hos Brøndby cykler, er du altid forsikret om, at cyklen har fået den rette service inden salg, og at alle nødvendige dele, som en cykel skal have medfølger. Vi tilbyder desuden også en garanti til vores kunder, hvis de køber en brugt cykel hos os.  

Vi har altid et stort udvalg uanset hvilken højtid du går i møde, da vi løbende køber brugte cykler og istandsætter dem. Vi brænder for at gøre en indsats for miljøet og at genbruge og derfor er vi en af de få cykelhandler Høje Taastrup, som forhandler billige brugte cykler, som er blevet istandsat.  

 

Billig cykelservice Vallensbæk -Cykelhandler Vallensbæk

Brøndby cykler er ikke kun en cykelhandler, som sælger billige istandsatte cykler. Vi arbejder og bestræber os på at modarbejde den kendte brug-og-smid-væk-kultur, som de fleste dansker er bekendte med.

Hos os får får alle vores cykler et nyt liv. Når du køber en brugt cykel hos os,  har vi altid sørger for at cyklen har fået en kærlig hånd før salg og at cyklens dele bliver udskiftet med nye dele og justeringer.

Vi garantere altid, at vores cykler kan holde flere år og er så god som ny og helt istandsat, før vi sælger til kunderne. Når du køber en brugt cykel hos os kan vi garantere, at cyklen kører som en ny cykel, da vi prøver den masser af gange før salg. 

mobil cykelværksted gjort nemt