Cykelforhandler på GLOSTRUP

Mobilcykelsmed afhenter til cykel til reparation på din adresse i Glostrup. Du skal blot udfylde formularene og vi tager os af resten!
Mobil cykelsmed i København, Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Ishøj, Vallensvæk, og Albertslund

Bestil reparation af din cykel (svar indenfor 24 timer!)

Mobil cykelværksted på din adresse

Hos Brøndby Cykler tilbyder vi en professionel reparation af din cykel, uden at du behøver at løfte en finger, da vi afhenter din cykel og levere den tilbage til dig.

Vi garanterer og sørger for, at du får en professionel service hele vejen. Vores mobile cykelsmed afhenter cykler i Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Ishøj, Vallensbæk og Albertslund

Tøv endelig ikke, med at kontakte os for at høre nærmere, vi er her altid for at hjælpe dig. I kan se vores prisliste her på de basale ting: her

Mobil Cykelværksted – HVOR KØRER VI?

Vi henter og levere cykler i Københavns omegn. Cyklerne køres til vores cykelbutik, hvor de bliver repareret og afleveret tilbage igen.

Vi kører ud til Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Ishøj, Vallensbæk og Albertslund for 130kr.

Ønsker du at få afhentet din cykel udenfor disse områder fx, hvis du ønsker en mobil cykelsmed i København så kontakt os.

 

 

Cykelhandler Glostrup – Mobil cykelværksted

Er du på udkig efter et professionelt team,  der kan hjælpe dig med mindre reparationer som en knækket pedal, udskiftning af brækkede tandhjul, eller er der behov for større reparationer, som tilpasning af gear, udskiftning af et brudt ege? så står Brøndby cykler altid klar til at fixe samt afhente din cykel. Denne service tilbyder vi til vores kunder, som kan have en lidt udfordrende og travl hverdag. Til din fordel som kunde, slipper du for alt besværet med at finde en dag, hvor du har tid til at slæbe og trække din cykel hele vejen ned til cykelhandleren.

Hos os fokuserer vi på, at alle dele på cyklen er grundigt undersøgt, behandlet for eventuelle fejl og mangler, således den bliver repareret helt korrekt. Vores teknikere har flere års erfaring og kan håndtere alle former for reparationer, der kan foretages på en cykel. Vi er de helt rette eksperter på området og vi sikrer os, at din cykel bliver så god som ny og bliver leveret foran din dør igen.  

Hvis sidder inde med en cykel, som du ikke helt ved hvad der er i vejen med, så tøv ikke med at kontakte os. Vores koncept er et alternativ for det typiske cykelhandler Glostrup, hvor man selv skal slæbe cyklen ned til værkstedet. Vi sørger for det hele fleksibelt og nemt. Vores mobile cykelsmed i Glostrup kører på fleksible tidspunkter af døgnet og er altid til rådighed.

Vi forsøger at hjælpe vores kunder med at spare tiden og give dem kvalitetsbaseret håndværk. Alle ansatte er uddannede indenfor deres område og yderst professionelle. Det mobile cykelværksted kører både om dagen og om aften. Derfor kan du nemt bestille en tid til afhentning af din cykel, som det passer dig. Forneden kan se vores prisliste for cykelhandler Glostrup.

Se prisliste her

Har du brug for en cykelbutik i Glostrup? – Mobil Cykelsmed

Det er ikke altid det smarteste, at betale flere tusinde kroner på en cykel. Derfor har vi hos Brøndby cykler gjort det let og enkelt for dig som kunde at købe en istandsat cykel som imødekommer dine behov. Vi er en af de få cykelbutikker nær Glostrup, som har en grønt omstilling. Vi fokuserer på klima og miljø. Det grønne initiativ har betydet, at vi ikke længere sælger nye cykler. Vi bruger  vores tid og kræfter på at istandsatte brugte cykler.

Vi mener at gamle cykler fortjener en chance til. Efter vores dygtige cykelsmed har istandsat cyklerne, så får de en meget længere levetid. Cykelsmeden skifter typisk alt fra håndtag, støtteben, bagagebære, krank og kæder osv. Det betyder først og fremmest, at levetiden forlænges men også at du de næste mange år ikke behøver at skifte disse dele og spare værkstedsregning.

En anden fordel er, at brugte cykler hos os ikke mister den store værdi sammenlignet med nye cykler og man hurtigt kan sælge dem igen på bl.a. den blå avis eller på gul og gratis. Cyklerne er prissat billigt og til en rigtig god pris. Man kan sammenligne det med andre brugte cykler. Du kommer hurtigt frem til, at en brugt cykel hos os kan være en god investering, da den sælges til samme prisleje igen uden at miste en stor del af værdien. Der er ligeledes mange købere, da det er billigere at vælge brugt fremfor nyt.

I den prisleje er det derfor perfekt til budgettet på alle måder.

Cykelhandler Glostrup med mobil cykelværksted tilknyttet

Hos Brøndby Cykler sørger vi altid for, at vores kunder professionel service og en god vejledning omkring den cykel der købes! Brøndby cykler er det optimale sted,  hvis du ønsker en cykel til en billig pris. Vi vægter vores kvalitet når det gælder vores brugte cykler og vores cykeldele. Alle vores reservedele er fremlavet med den bedste kvalitet og købt hos Danmarks største leverandører.

Som kunde er du garanteret den bedste service før, under og efter dit køb hos Brøndby cykler.  

Vi har faste stamkunder fra Glostrup, som flere gange ugentligt kommer forbi vores butik med deres cykel. Kig forbi vores butik, så vi sammen med dig, kan finde den helt perfekte cykel til dit budget. Køb af en cykel hos Brøndby cykler, medfølger altid en servicebog samt et GRATIS eftersyn. Se vores service for cykelhandler Glostrup.