Cykelforhandler på albertslund

Søger du en billig Cykelhandler i Albertslund? Vi tilbyder mobil cykelservice i Albertslund. Du kan få afhentet cyklen fra vores adresse og leveret igen.
Ring på 93203055Eller send en sms

Bestil reparation af din cykel

Cykelhandler Albertslund

Er der mangler og fejl på din cykel, som du ønsker at få ordnet  i Albertslund ? Har du en travl hverdag, hvor du ikke har mulighed for at prioritere din cykel? Bare rolig! Hos Brøndby Cykler kører vi direkte ud til dig og henter din cykel. Nemt og enkelt ikke? Vi henter din cykel direkte fra din adresse og efter 1-2 hverdage på vores værksted er den så god som ny, hvor vi også bringer den tilbage til din adresse. Vores cykelhandler Albertslund dækker dit område, for kun 98,- kørsel gebyr.

Vi har i flere år leveret og afhentet cykler fra vores stamkunder i Albertslund, som har benyttet sig af vores mobilværksted. Dette har været alle former for reparationer såsom udskiftning af tandhjul, tilpasning af gear, retning af hjul mm. Vi garantere altid vores kunder et proffesionelt arbejde og vores kunder kan altid regne med, at de får deres cykel tilbage så god som ny. Vi tjekker ligeledes cyklen for andre fejl og mangler. Det bliver du selvfølgelig informeret,  hvis du ønsker at få det forbedret. Det forlænger din cykels levetid, at få den serviceret løbende.

Hos Brøndby cykler sælger vi brugte cykler for ikke at belaste miljøet. Hvis du som kunde har behov for en istandsat cykel, som virker så god som ny, har vi også mulighed for at aflevere cyklen til dig på din hjemmeadresse. Vi har et stort udvalg af cykler i vores cykelbutik på adressen Brøndby parkvej 4c, hvor du selvfølgelig også er velkommen til at komme forbi og se vores udvalg af istandsatte cykler. Vi er en cykelbutik, som har fokus på kundens behov og tilbyder fornuftige priser på vores brugte cykler.

Cykel er det transportmiddel, som størstedelen af Danmarks befolkning anvender i deres hverdag og derfor er vi her for at hjælpe dig med enten at finde den rette cykel eller for at reparere din nuværende cykel.

 

Mobil cykelservice i hele Albertslund

Vores udvalg i vores butik består både af istandsatte damecykler og istandsatte herrecykler. Hvis du søger efter en  damecykel eller herrecykel til en overkommelig pris så er du altid velkommen i vores cykelbutik i Brøndby. Når du køber en brugt cykel hos os, er du garanteret, at cyklen har fået den rette service inden salg, og at den medfølger alle nødvendige dele en cykel skal have. Udover dette får du garanti ved køb af en brugt cykel hos Brøndby cykler.

Vi har et stort udvalg, da vi løbende køber brugte cykler og istandsætter dem. Vi går op i miljøet og at genbruge og derfor er vi en af de få cykelhandler Albertslund, som forhandler billige brugte cykler i København og Københavns omegn.

Cykelreparation hos Cykelhandler Albertslund

Kort sagt så tilbyder en af Albertslunds bedste cykelservice. Vores cykelservice tager ikke mere end en dag typisk. Vi sørger nemlig for det hele for dig. Du behøver slet ikke, at gøre andet end blot at sende en SMS og så er vi på din adresse. Cykelhandler Albertslund kan ikke blive nemmere end vi har gjort det. Vi tager din cykel med i vores varevogn, der er bygget med særlige cykelstativer, således cyklen ikke ridser eller kommer til skade under kørslen.

Derefter reparere vi cyklen og tjekker den godt efter. Det som vi især lægger vægt på er, at cyklen og den aftalte pris er i overensstemmelse med det aftalte. Vores mobile cykelværksted reparere ikke cyklen, hvis ikke vi har aftalt pris. Derfor ringer vi altid før vi igang omkring pris af cykelreparation.

 

Cykelværksted med fokus på service

Vi sætter stort fokus på, at vores kunder ikke får en uventet overraskelse pga. prisen. Hvis vi finder andre fejl og mangler på din cykel, så sørger vi for at oplyse dig, således du kan tage stilling til det. Derfor bestemmer du selv, om du ønsker at få lavet cyklen eller ikke uden uventet overraskelser. Du er selvfølgelig velkommen til, at kontakte os omkring din cykel, der skal repareres omkring Albertslund. Vores cykelhandler Albertslund svarer telefonisk og via mail. Du kan også sende en SMS til 93203055, hvis du ikke har mulighed for at ringe eller maile os.

** SKRIV EN SMS ELLER RING PÅ: 93 20 30 55 **

Se prisliste her

SKRIV EN SMS ELLER RING PÅ: 93203055

 

 

mobil cykelværksted gjort nemt