Cykelforhandler på rødovre

Brøndby cykler tilbyder mobil cykelreparation i Rødovre. Ring eller send en SMS.
Ring på 93203055Eller send en sms

Bestil reparation af din cykel

Cykelhandler Rødovre

Står din cykel parkeret stille i Røvovre, fordi du ikke kan finde tid, til at tage den til et cykelværksted og få den repareret? Er det for uoverskueligt i din hverdag at bekymre sig om fejl og mangler på cyklen? Hos Brøndby cykler vil vi ikke have at du spilder din dyrebare tid og derfor tilbyder vi at hente din cykel fra Rødovre.

Vores koncept fungere meget godt for børnefamilier, som har en uoverskuelig hverdag, eller for dig som måske bruger meget tid på din karriere. Vores koncept er nemt og enkelt. Vi vil komme ud på din adresse i Rødovre direkte efter en opringning fra dig og køre din cykel sikkert frem til vores værksted og give den en kærlig hånd. Efter 1-2 hverdage vil vi aflevere din cykel tilbage så god som ny direkte på din adresse i Rødovre.

Nemt og enkelt ikke? Tøv ikke med at kontakte os på +45 93 20 30 55 for at få afhentet din cykel, eller høre nærmere om vores priser. Vi står naturligvis altid til rådighed, hvis du har spørgsmål.

Har du brug for en cykelhandler Rødovre

Rækker budgettet ikke lige til at betale for en helt ny cykel, nu hvor din egen er gået i stykker? Så frygt ej. Hos  Brøndby cykler sælger vi nemlig kun brugte cykler for ikke at belaste miljøet. På vores værksted har vi et lager af brugte dele, som vi sætter sammen og reparerer. Har du en cykel, hvor dine reservedele er udgået eller er gået i stykker, så kontakt os med det samme, så vi kan finde en skræddersyet løsning til lige præcis dig og din cykel.

Vi kan også redde din cykel,  hvis der er knækket dele i den eller den næsten er ubrugelig. Vi er efter mange års erfaring øvede i at svejse cykler, reparere dem, samt sikre dig at cyklen bliver så god som ny bagefter.

Hos Brøndby cykler stræber vi efter at modarbejde brug og smid væk kulturen, for ikke at belaste vores miljø. der præger vores forhold til både materialer og mennesker. Hos os får brugt jern, brugte dele, brugte værktøjer, samt brugte cykler en chance til.

 

Vi kører ud til din adresse!

Der er undersøgeler der viser, at hvert år forbruger danskerne 500.000 cykler. Brøndby cykler ansatter altid dygtige mekanikere der hver dag giver brugte cykler et nyt liv. Når du giver din cykel til os, vil vi altid gennemgå din cykel, for at se om der er dele, som skal skiftes ud eller om der er dele som er defekte. Vores medarbejdere er dygtige, men vi kan forudse alt, før den er kommet på værksted. Der kan dog være noget, som vi har overset, når vi har gennemgået.

Hvis dette er tilfældet vil en medarbejder på vores værksted kontakte dig telefonisk og give dig en pris på de dele, som er blevet overset. Vi laver aldrig din cykel, eller dele af din cykel, før vi har forhørt os og du har givet samtykke til det. Dette sikre, at vores kunder ikke får en overraskelse, når der skal betales og at du som kunde er med hele vejen i processen mens vi laver din cykel. 

Cykelsmed Rødovre: SEND EN SMS ELLER RING PÅ: 93203055

 

Se prisliste her

mobil cykelværksted gjort nemt