Mobil Cykelsmed

Mobil Cykelsmed i københavn og omegn

Mobil cykelsmed i København, Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Ishøj, Vallensvæk, og Albertslund

(Lukket til og med 1/8/2024 pga ferie - værksted er åbent til indlevering)

Mobil cykelværksted på din adresse

Hos Brøndby Cykler tilbyder vi en professionel reparation af din cykel, uden at du behøver at løfte en finger, da vi afhenter din cykel og levere den tilbage til dig.

Vi garanterer og sørger for, at du får en professionel service hele vejen. Vores mobile cykelsmed afhenter cykler i Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Ishøj, Vallensbæk og Albertslund

Tøv endelig ikke, med at kontakte os for at høre nærmere, vi er her altid for at hjælpe dig. I kan se vores prisliste her på de basale ting: Prisliste

Mobil Cykelværksted – HVOR KØRER VI?

Vi henter og levere cykler i Københavns omegn. Cyklerne køres til vores cykelbutik, hvor de bliver repareret og afleveret tilbage igen.

Vi kører ud til Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Ishøj, Vallensbæk og Albertslund for 130kr.

Ønsker du at få afhentet din cykel udenfor disse områder fx, hvis du ønsker en mobil cykelsmed i København så kontakt os.

 

 

PRISER

Vi kører ud til Brøndby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Taastrup, Herlev, Ballerup, Ishøj, Vallensbæk og Albertslund for 130kr.

Tjek værkstedspriser her

Mobil Cykelværksted gjort nemt – SEND EN FORESPØRGELSE HER

For at få afhentet din cykel, eller hvis du har nærmere spørgsmål omkring vores priser, samt detaljer om afhentning og levering, kan du altid kontakte os på info@brøndbycykler.dk – eller besøg os nede i butikken på Brøndby Parkvej 4c, 2605

Hvornår kan et mobil cykelværksted være handy?

​Er du typen, som kræver en omfattende og professionel reparation af din cykel? Så har vi den perfekte løsning til dig.

Vores mobile cykelsmed kan altid opfylde dit behov. De varetager både de traditionelle og de mere komplicerede cykelreparationer. Disse cykelreparationer foretages altid grundigt og professionelt.

Vores mobile cykelsmed har flere års erfaring og kan reparere enhver cykel, uanset tilstanden. Vi sørger også for, at cyklerne bliver repareret inden for få dage, da vi er klar over at cyklen er et undværligt transport middel. Vi er en af de få cykelforhandler, som har et mobilt cykelværksted der henter din cykel lige fra hoveddøren.

Spar tid – Få cyklen hentet

Det er nu muligt, at få din cykel kørt på værkstedet uden besvær. Du behøver ikke længere, at finde tid i kalenderen og gå hele vejen ned til den lokale cykelhandler. Send en forespørgelse, så sørger vi for at hente cyklen, reparere den og levere den tilbage igen som aftalt.

Cykel reparation efter aftale

Vi garantere, at vi kun reparerer efter aftale. Du kan være sikker på, at du ved brug af vores mobile cykelværksted ikke får en overraskelse ved betaling. Vi sørger altid for at ringe til dig, hvis der er andet du skal være opmærksom på omkring din cykel. Du kan altid spørge ind til, om cykelsmeden skal se på andre ting der skal tjekkes og få et tilbud. Hos os kan du være sikker på, at alt reparation foregår med din accept og efter aftalt pris. Der findes ingen gemte gebyrer hos os!

Spar tid og kræfter og benyt vores mobile cykelsmed

Er din cykel gået i stykker? Vi står til rådighed og kan hjælpe dig med at reparere din cykel. Vi kommer ud og henter din cykel og leverer den fiksede cykel tilbage til dig. Derfor behøver du ikke tage dig af at skulle slæbe cyklen ned til din nærmeste cykelhandler, og bruge tid på at hente den igen også. Det er vores formål med den mobile cykelsmed. Vi er en af de få cykelhandlere som har et mobilt cykelværksted, og det har vi da vi nemlig forstår vi vigtig en egenskab det for nogen er at have en cykel. Mange er afhængige af deres cykel for at komme frem og tilbage mellem arbejde eller skole. Derfor bruger vi så lidt tid med din cykel som muligt, så du hurtigst muligt kan få den tilbage.

Gennemsigtighed er det vigtigste hos vores mobile cykelsmed

Mange bekymrer sig om hvorvidt vi begynder at fikse alt muligt andet end i beder os om – det gør vi ikke. Vi reparerer kun efter aftale. Hvis du ringer til os med et punkteret dæk, så er det hvad vi fikser. Vi foreslår selvfølgelig til dig at din kæde er en smule rusten, og om vi ikke skulle pille lidt ved den også, men det er altid kun op kunden at vælge. Derfor er du altid med ind over hvad der sker med din cykel, mens den er væk. Denne gennemsigtighed vægter vi meget højt, da vi går højt op i at vores kunder skal kunne stole på vores mobile cykelsmed, da det er en enestående mulighed vi arbejder rigtig hårdt på at holde kørende. Vi ved at den hjælper rigtig mange som har en travl hverdag, og har brug for lige lidt ekstra service. 

Vores mobile cykelsmed har alle de rigtige materialer og redskaber, til at få din cykel til at fungere optimalt igen. Efter få dage hvor vores cykelsmed har brugt tid og kræfter på din cykel, vil vi levere cyklen tilbage til din hoveddør. Vores cykelværksted i Brøndby er den rette til jobbet, hvis du ønsker hurtig cykel reparation, et mobilt cykelværksted der henter og bringer din cykel og billig reparation af din cykel.

Vi bestræber os på, at være hurtige og fleksible med tider. Det er i de fleste tilfælde muligt, at afhente cyklen samme dag. Leveringen af cyklen vil gennemsnitligt tage en hverdag medmindre andet skal laves.

 

Hvordan håndterer vi de forskellige typer af cykler?

Det er selvfølgelig forskelligt fra cykel til cykel hvad der skal fikses, men hvis vi kigger på de generelle typer af cykler vi fikser, så kan i se vores rutine angående hvad vi kigger efter i et rutinetjek. Et rutinetjek er noget vi laver for at se efter om der er ting som skal fikses som kunden ikke selv er opmærksom på. Disse ting foreslår vi selvfølgelig først til kunden, før vi eventuelt reparerer dem. Det er de samme tjek vi foretager os på vores brugte cykler, så der bliver refereret til dem. Igen skal det nævnes at vi ikke gør noget uden tilladelse fra kunden, og det kun er med den intention om at gøre kunden mere tilfreds at vi laver disse tjek.

Rutinetjek på en brugt herre- eller damecykel

Når vi modtager en brugt herrecykel eller en brugt damecykel, er de første to ting vi kigger på dækkene og så kæden. Dækkene kigger vi efter om det har den rigtige mængde luft i sig, og om der skulle være tegn på slid på dem. Kæden er ofte udsat for rustproblemer, så vi tjekker at man ikke vil løbe ind i problemer der. Vi smører som normal kæden, da det er en del af vores service. Derefter kigger vi på gearkassen og sadlen, og sørger for disse to er i orden, da det er en vigtig del af cyklens funktionalitet.

Rutinetjek på en brugt racercykel

En brugt racercykel gennemgår de samme ting som herre- og damecyklen gør. Her holder vi ekstra øje med dækkenes tilstand, da de hurtigt kan blive slidte på en racercykel. Kæden smører vi hurtigt og kigger så på tilstanden af resten af cyklen. Her tager vi altid et grundigere kig på gearkassen, da man oftere skifter gear på en racercykel. 

Rutinetjek på en brugt mountainbike

En brugt mountainbike gennemgår det samme tjek som de andre cykler. Her har man et fokus på hvilken tilstand slangerne på dækkene har, da de ofte bliver slidt hurtigere end normalt. Udover det sædvanlige tager vi et grundigt kig på fjederen i mountainbiken, og kigger efter om den skal have noget ekstra olie eller fikset nogle andre ting. 

Brøndby Cykler din cykelhandler med omtanke for miljøet

Vi forhandler brugte kvalitets cykler og har en mobil cykelsmed der henter og bringer din cykel

miljøvenlig pakning